Poczym poznac ze sie spaliła>
1>Przekręcając kluczyk nie słyszymy takiego (brzęczenia) czyli jak pracuje
2>W wezyku z filtra do pompy nie ma paliwa uwzględniając ze filtr paliwa jest nie zatkany
3>bezpiecznik w bagazniku 15A numer 54 jest dobry
Na początku wyciągamy kanape (pociągamy do góry) bez kanapy wygląda to tak:

ok wiec zabieramy sie do roboty pompka jest z prawej strony tam gdzie idzie czerwony gruby kabel odrywamy wygłuszenie chyba tak to sie nazywa ,jest on ponacinany wiec nie ma problemów z oderwaniem podspodem jest okrągła blacha przykrecona trzema wkrętami odkręcamy ją i odpinamy wtyczkę

Tak wygląda lewa strona gdzie jest tylko pływak nas nie interasuje>

A tak wygląda prawa strona którą będziemy rozkręcali>

Pora na odkręcenie metalowego pierścienia ( w lewą strone jak zwykłą srube ) śrubokrętem i lekko uderzając kombinerkami po nim,na początku idzie troche ciężko puzniej ręką sie odkręca>

A tak z bliska z odkręconym pierśćieniem>

Teraz wyciągamy pływak z rurkami delikatnie nic na siłe zeby nie pokrzywic pływaka >

Pływak z pompką jest połonczony rurką i dwoma kabelkami brązowy i fioletowym ja niewiedziałem jak to ugryźć to odłonczyłem pływak od pompki sciągnołem plastykową rurke i dwa kabelki ale mozna wyczepic pompke z baku i wyjąc razem tak jak puzniej to wkładałem
Tak wygląda sama pompka w baku zeby ją wyciągnąc sciskamy po obu stronach (wystające plastyki)niewiem jak to sie fachowo nazywa >

A tak wygląda bak bez pompki :jawdrop: >

I mamy połowe roboty składanie idzie szybciej, to są pompki stara i nowa z boku >

I z góry>

A tak wygląda połączona pompka z pływakiem i tak wkładamy do baku ( I powinniśmy wyjmowac) >

Sory za ortografie :norty: .Może komuś moja fotorelacja pomoże pozdrawiam.