Witajcie.
Na wstępie chciałbym przypomnieć, aby każdy kto bywa na naszych stronach, wyczyścił sobie cache przeglądarki (ze względu na ostatnie problemy techniczne i "wielki krach"). To wykluczy dyskusje w stylu "u mnie się nie wyświetla...no nie, przecież widzę, nie ma... jutro zobaczę... o... czekaj, już jest, nie wiem co było". ;] W niniejszym wątku prosiłbym o krótkie i konstruktywne wypowiedzi (najlepiej wypunktowane) w tematach:
I. Czy w chwili obecnej jakiekolwiek antywirusy/firewalle wyświetlały jakiekolwiek komunikaty po wejściu na nasze strony?
II. Co po "wielkim krachu" do tej pory nie działa (lub nie działa poprawnie) i jak to się objawia?
III. Co Wam w obecnej formie portalu najbardziej przeszkadza w korzystaniu z forum i/lub bloga?
IV. Jakiej funkcjonalności najbardziej Wam brakuje i dlaczego?
Jeśli macie inne uwagi, też chętnie posłuchamy (niestandardowe zaznaczcie wyraźnie, aby łatwo było odszukać). Zachęcam do partycypacji, niniejszy wątek jest nam niezbędny do dalszych działań. Przy okazji będzie jakąś motywacją... ;]
Pzdr.
TECH-TOPIC_112013: uwagi i postulaty
- siudek
- Bywalec Wyjadacz
- Seria: Szukam...
- Nadwozie: Nie posiadam
- Model: Nie mam
- Rocznik: 1975
- Skrzynia biegów: Nie mam
- Województwo: Pomorskie
- Kontakt:
TECH-TOPIC_112013: uwagi i postulaty
siudek siudkowski
Było Mercedresa Wziąć... ;]
W kwestiach BMW nie pomagam na PW - od tego jest forum!
Było Mercedresa Wziąć... ;]
W kwestiach BMW nie pomagam na PW - od tego jest forum!
- carl0s
- Moderator
- Seria: E46
- Nadwozie: Touring/Kombi
- Model: 320d
- Rocznik: 2000
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Zachodniopomorskie
Re: TECH-TOPIC_112013: uwagi i postulaty
Cache czysta.
Ad.I. Nie, w tej chwili żadna przeglądarka czy antyświrus nie zgłaszają problemów.
Ad.II. Nie działa ShoutBox, w prawej kolumnie nie ma tytułów aktualnie aktywnego tematu, belka z opcjami forum typu wiadomości, guzik "MOD" itp jest totalnie rozjechany - screen
Ad.III. Nic mi nie przeszkadza. "Czuję się świetnie i cieszę się, że jestem pensjonariuszką azylu zasłużonej starości. Chcę w cieple i spokoju dożyć jasnego końca moich dni."
AD.IV.Pełny edytor w "szybkiej odpowiedzi".
Screen:
http://s107.photobucket.com/user/carl00 ... 1cd414.jpg
Ad.I. Nie, w tej chwili żadna przeglądarka czy antyświrus nie zgłaszają problemów.
Ad.II. Nie działa ShoutBox, w prawej kolumnie nie ma tytułów aktualnie aktywnego tematu, belka z opcjami forum typu wiadomości, guzik "MOD" itp jest totalnie rozjechany - screen
Ad.III. Nic mi nie przeszkadza. "Czuję się świetnie i cieszę się, że jestem pensjonariuszką azylu zasłużonej starości. Chcę w cieple i spokoju dożyć jasnego końca moich dni."
AD.IV.Pełny edytor w "szybkiej odpowiedzi".
Screen:
http://s107.photobucket.com/user/carl00 ... 1cd414.jpg
None of you seem to understand...
I'm not locked in here with you.
You're locked in here with me!
I'm not locked in here with you.
You're locked in here with me!
- Jawor
- Administrator
- Seria: E90-93
- Nadwozie: Touring/Kombi
- Model: 320d
- Rocznik: 2010
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Pomorskie
- Kontakt:
Re: TECH-TOPIC_112013: uwagi i postulaty
Link do screena nie działa.
Shoutbox, tytuły aktualnych tematów, pełna szybka odpowiedź zainstalowane. Coś jeszcze?
Shoutbox, tytuły aktualnych tematów, pełna szybka odpowiedź zainstalowane. Coś jeszcze?