Yo!
Jestem świeżo po wgraniu programu przez
bagora
Chciałem tylko napisać, że jestem z********* zadowolony z jego pracy, chłopaki wiedzą co robią i robią to konkretnie. Można spokojnie każdemu polecać gdzie się tylko da.
520d nagle ożyło, reaguje na gaz tak, jak powinno. Chcąc jechać spokojnie nic się nie zmienia, lecz gdy nagle przyjdzie ochota lub powód do użycia mocy, można spokojnie wcisnąć i mieć pewność ze pociągnie, bo auto nagle zmienia obroty jak po wciśnięciu guzika "M" w M5 E60. Wiem to trochę ogromne porównanie, ale po tym jak auto było ograniczone naprawdę jest duża różnica. Spalanie takie spokojnie po mieście w ogóle się nie zmieniło, zmieniać się będzie w zależności od stylu jazdy i wagi buta

(u mnie 7-8l po miescie, trasa 5-6l, srednio 6,5l jak robie odczyt z ostatnich 50 km w testach)
Auto zrobił się zdecydowanie dynamiczniejsze. Również jadąc na 4 czy 5 wciskając mocniej gaz żeby jeszcze przyspieszyć auto to robi i rwie do przodu jak powinno. Zniknęło to uczucie zamulonego diesla który na 5 biegu już nie łapie, teraz każdy bieg reaguje tak jak powinien. SUPER!