Witam jak w temacie dziś zauważyłem ,żę nie dział mi nawiew przedniej szyby i ogrzewanie tylnej , zaznaczam , ze mam klimatronik czyli jest tam oddzielny przycisk do załaczania nawiewu szyby i od razu załacza sie ogrzewanie tylnej szyby., a także nie dziala przycisk ogrzewania tylnej szyby nie załacza sprwadzialem bezpieczniki i niby jest OK , cała reszta działa jak ustawie na maxa to działa itd. tylko te 2 przyciskii nie działaja tzn. nie zalaczaja tych funkcji może ktoś miał taki przypadek prosze o pomoc ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam ten sam problem, wszystko działało dopułki sam zabrałem sie za wymiane filtra kabinowego, po wymnianie i złozeniu nawiew zaczoł działac, ale tak jak u ciebie nie działaja mi te dwie funkcje. zrobi sie ciepło to musze rozebrac i sprawdzic co zpiep....em
Widzisz co widac ma bo mi to juz 2 raz sie stało , i deugi raz po wymianie filtra.
Wychodzi na to ze trzeba dac komus kompetentnemu powiezyc to zadanie
Nie prawda !!!! że trzeba komus dawać ja to juz robiłem kilka razy i nie ma tam nic nadzwyczajnego żeby odkrecic pare śrubek i wymienic filtr . Fakt , zdarzyło mi się to pierwszy raz tak na prawdę nie wiem co ma wspolnego filtr przeciwpylkowy do tych funkcji a piszesz ,że u ciebie juz drugi raz a jak naprawiłeś za pierwszym razem????
pierwszym razem rozebrali mi mechanicy, poskładał mi kolega i było ok.
ostatnio postanowiłem sam wymienic i wszystko było ok do momenty kiedy wszystko złozyłem