[E39] Głośik basowy w tylnym podłokietniku
Moderator: Moderatorzy
-
przemek0011
- Bywalec
[E39] Głośik basowy w tylnym podłokietniku
Cześć czy ma ktoś z was w tylnym podłokietniku wmontowany głośik basowy? widziałem pare filmikow na you tubie i jestem pod wrazeniem ,,, jak to sie spisuje , czy na orginalym radiu bmw bussines bedzie cos grało ? jest ktos może na podkarpaciu co zrobil sobie jakies dobre audio w bmw e39 ? bo sam boje sie cos robic, to jest moje gg:1160925,,,Dzieki
adam-bmw, w przypadku głośnika niskotonowego w podłokietniku "skrzynią" jest cały bagażnik.
przemek0011, jeśli masz skromniejsze fundusze (a skoro chcesz to sprzęgnąć z fabrycznym radiem to podejrzewam, że tak jest) i troche miejsca w bagażniku to radze Ci nie pchać się w głośnik w podłokietniku, ponieważ bedzie to grało gorzej od lipnej tuby basowej, czyli bass będzie bardzo przęciągał i zamiast przyjemnego masażu pleców, bedą cię słyszeli wszyscy na zewnątrz a przeciez nie o to chodzi
Na prawde lepiej jest zainwestować w SKRZYNIE (NIE tube) bo to już może ładnie grać, za znowu nie tak wielkie pieniądze w porównaniu do jakości.
przemek0011, jeśli masz skromniejsze fundusze (a skoro chcesz to sprzęgnąć z fabrycznym radiem to podejrzewam, że tak jest) i troche miejsca w bagażniku to radze Ci nie pchać się w głośnik w podłokietniku, ponieważ bedzie to grało gorzej od lipnej tuby basowej, czyli bass będzie bardzo przęciągał i zamiast przyjemnego masażu pleców, bedą cię słyszeli wszyscy na zewnątrz a przeciez nie o to chodzi
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2009, 23:16 przez Sambor, łącznie zmieniany 1 raz.
"Możesz mieć każde auto. M5 i tak jest szybsze." - Jeremy Clarkson
-
przemek0011
- Bywalec
-
tomek_olecko
- Bywalec
- Seria: E36
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 318tds
- Rocznik: 1995
- Skrzynia biegów: Manualna