[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1091: Undefined array key 0 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1091: Trying to access array offset on null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Undefined array key 0 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Trying to access array offset on null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Undefined array key 0 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Trying to access array offset on null Ramki pod tablice - Strona 5 - Forum BMW-Diesel.pl
Daro280 pisze:naklejki sa lecz normalne, nie takie jak byly propozycje, ja mam i kolega nie pamietam nicka tez ma swoja naklejke
No tak, widziałem, tylko właśnie ja to bym się zdecydował w sumie jak by był jakiś określony szablon, bądź dwa (a co tam ) i wiedział że sporo osób z tym sobie śmiga.
Czyli narazie to wygląda tak że kto chce to sobie we własnym zakresie załatwia, a szkoda. Pozdr.
powiem tak.... ja musialem aby zrobić te naklejki minimum metr kwadratowy i mam ich dużo... jeśli chce ktoś takie jak mam ja... to moge wysłać, niechce za to zadnych pieniedzy, tylko symboliczne 4-5 pln za samą wysyłke... poco mają u mnie leżeć na pułce jak można reklamować nasze forum... 3 badz 4 naklejki moge wysłać dla jednej osoby.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2009, 13:38 przez Daro280, łącznie zmieniany 1 raz.
no cóż,nie profesjonalne podejście do sprawy w takim razie widzę... a szkoda,bo moja Bunia wymaga natychmiastowej wymiany ramek-w takim razie szukam gdzie indziej
Dzięki !
Gdyby ktoś był zainteresowany to jestem w stanie zamówić jakąś dużą ilość naklejek w cenie do 5zł ! wewnętrzne jak i zewnętrzne,potrzebna jest tylko lista osób,później wpłata na konto i naklejki do odbioru. Tylko to trzeba CHCIEĆ a nie tylko pisać !
ja juz jakis czas temu zaoferowalem gotowosc do podjecia sie zamowienia ramek i naklejek klubowych ale admini mieli "wlasna wizje"... co prawda obiecali ze sami sie za to wezma ale jakos cicho jest poki co...
Temat ramek jest otwarty .Jesli ktoś ma ochote sie tym zająć to bardzo proszę.Tylko tak żeby to miało ręce i nogi.Na naklejki powstał troche inny projekt który bedzie przedstawiony na forum.
Łosiowy, Jeśli możesz to proszę o użyczenie tego pliku w wektorach,ew. Moge podać namiar na firmę,która się zajmuje drukowaniem naklejek. Co do ramek to na allegro jest pełno ofert,proponuje aby zajął się tym ktoś,kto przewyższa tutaj "stażem" i ma chęci do tego,bo jeżeli chodzi o moją osobę,to jestem nowy i jak na razie nie wzbudzam wiarygodności
Proszę o jakieś propozycje w tym temacie
Pozdrawiam