Ma ktos pelny opis zarowek do modelu e39 525TDS sedan 1998r zwykle lampy
Nie moge znalezc takiego opisu nigdzie.
Wiem tylko ze zarowki glowne to H7 12V 55W,a co z reszta przeciez jest ich chyba ze 30 na przodzie+tyl.
Kolego Siwy, ja ostatnio bawiłem się żaróweczkami w mojej buni, co prawda kombi, ale powinno być podobnie z tyłu, a przód jest i tak taki sam (chyba ). PRZÓD:
HB3 12V 60W - długie
H7 12V 55W - krótkie
W5W - pozycje
P21W - kierukowskaz
H7 12V 55W - halogeny TYŁ:
2 sztuki R5W - pozycje
4 sztuki P21W - kierunek, stop, wsteczny i halogen
A tak przy okazji H7, HB3 i W5W na przód założyłem Philipsa BlueVision i z niebieskim kolorem mają niewiele wspólnego, ale i tak efekt użytkowy jest bardzo zadowalający (jasność świecenia).
H7 zalozylem WHITE cos tam cos tam
Swieca na intensywnie bialo i naprawde duzo poprawila sie widocznosc,chociaz to nie sa Philipsy ani Osramy to i tak jest good
Witam w mojej Beci są założone(na światłach mijania) jakieś niebieskie żarówki H7 12v na 55 na pewno jakieś chińskie Poprzedni właściciel je założył, spowodowały ze stopiły sie te plastikowe klosze co są za szybka(muszę kupić teraz nowe lampy ) zapewne od wysokiej temperatury tak wiec nie polecam tych wszystkich żarówek chińskich pseudo ksenonów lepiej dołożyć i kupić philipsa bądź innej firmy lub założyć standardowe h7 Pozdrawiam.
Gdyby Bóg uważał że przedni napęd jest lepszy to chodzilibyśmy na rękach