alusy kupilem po okazyjnej cenie (300zl za komplet) zaraz jak kupilem tamto autoadam-bmw pisze:jest jedna zasada jak ktoś chce coś ukryć i odwrócić uwagę kupującego zakłada jakieś cieszące oko dodatki: felgi radio cokolwiek aby odwrócić uwagę
kupno 524TD E34
Moderator: Moderatorzy
-
Ermce
- Bywalec Wyjadacz
- Seria: E34
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525tds
- Rocznik: 1995
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Lubuskie
kupno 524TD E34
- adam-bmw
- Bywalec Wyjadacz
- Seria: E39
- Rocznik: 1999
- Województwo: Kujawsko-pomorskie
kupno 524TD E34
oj źle mnie zrozumiałeś ja mówię o skrajnych przypadkach i drogich felgach jak gdzieś na foto się trafiły, a swoją drogą zwykłe alusy to już praktycznie standard
-
Ermce
- Bywalec Wyjadacz
kupno 524TD E34
w autach tej klasy to faktycznie juz standard, nawet w tym roczniku
kupno 524TD E34
Ciezko bedzie kupic 524td za 4 tys, ja troche szukalem i za takie pieniadze nie bylo nic ciekawego, albo walona albo do remontu albo pognita i inne rzeczy, ale czasem okazje moga sie zdarzyc, ja dalem za swoja 524td z 90r- 6500zl, narazie jestem zadowolony, choc igla nie jest, ma pare mankamentow ale nie byla mocno walona, wnetrze zadbane fotele bez przetarc, widac ze maly przebieg, zawieszenie blacha ok.
- gummiss11
- Bywalec Gadulec
- Seria: E46
- Model: 320d
kupno 524TD E34
Zdjęcia nie złe, można nawet powiedzieć że LALA. A zwróciłem uwage na wgniotki przy lewym migaczu z przodu(pewnie jakaś przycierka, albo coś), później na nakładke kierownicy(ciekawe co skrywa
). A pod maską rzuciła mi się w oczy butelka na przelewie z chłodnicy i już wiedziałem że głowica, bo miałem to samo
. Laik powiedział by że to cudo i nawet by się nie zastanawiał...
Bo Możemy Więcej...
-
Ermce
- Bywalec Wyjadacz
kupno 524TD E34
nie wiem dlaczego nikt nie powiedzial ze brakuje oslon (wszelkich), ze brak listwy na pezednim lewym blotniku i co najwazniejsze MA INNE LAMPU Z PRZODU (BOSCH BEZ "USMIESZKU" I HELLA Z "USMIESZKIEM") nawet ja to zauwazylem jak wymienilem lampe, bo faktycznie gosc z anglii wjechal mi w lewy naroznik jak od mechanika auto prowadzilem ;P popatrzcie tez na zderzak, pokrowiec na kierownicy nic nie skrywal, zal,ozylem bo lubie gruba kierownice
wlozylem w nia naprawde wiele serduszka i pieniazkow zeby tak wygladala, ale niestety... ekonomicznie mnie wyniszczyla na tamten czas kiedy ja mialem...
- gummiss11
- Bywalec Gadulec
- Seria: E46
- Model: 320d
kupno 524TD E34
Faktycznie jak lampy są różne. Ale ogólnie wygląda godnie uwagi. Wiadomo że jak się używa to się zużywa i nowsze nie będzie. Pozdrowienia dla szczęśliwego nabywcy 
Bo Możemy Więcej...
-
Ermce
- Bywalec Wyjadacz
kupno 524TD E34
powiem tak... odpalala ladnie, jeszcze miala troche mocy w sobie i z wygladu nie byla najgorsza, mimo ze byla tak dojechana technicznie zakochalem sie w bmw i mimo tego ze mialem 135 konnego nissana primere sedana z 1997 w max wypasie to wiedzialem ze nastepnym autem bedzie wlasnie bmw i to e34, tyle ze musialo byc ladniejsze, tak jest dzis, jak dotad jestem zadowolony z auta w 100%