Witam. Cos sie zepsulo. Opisze objawy. Posiadam e39 30d.AT 1999r. Zaczeło sie od burzy, moze to zbieg okol. ale była mega burza. Ogladałem tv w bawarce. Rąbnoł piorun, zrobila sie choinka, zgasilem. Mineło 6m-cy. Samochodzik dziwnie sie zachowuje. Jade nagle niedziała wspomaganie. Gasze benie pali sie telewizor. Duzo systemow raz działa raz nie. Aby odpalic piatke musze tak przekrecic kluczyk,aby zapalil sie jasiek,bo inaczej radio nie dziala itp. Zawsze palił a teraz nawed nie kreci i do tego rozładował sie aku- nowy. Kupiłem kostke do stacyjki ale jeszcze nie wymieniłem. Co sie dzieje niechce nawed krecic, a 2 dni temu, było wszystko OK! Co rano jak jade do pracy zegar jest kilka godzn w plecy,jak stoi cała noc. Pozdrawiam. Szukam lawety i dobrego elektyka. n.d.lubin@wp.pl 607-308-209
mode edit: nie przeklinamy na forum
[e39] 30d. nie pali elektryka
Moderator: Moderatorzy
- adam-bmw
- Bywalec Wyjadacz
- Seria: E39
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Rocznik: 1999
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Kujawsko-pomorskie
e39 30d. nie pali elektryka
odnośnie elektryki można dużo gadać tak jak piszesz musisz znaleźć naprawdę dobrego elektryka który znajdzie przyczynę a nie tylko sprytnie zamaskuje problem, co do samego przypadku dość dziwny wiadomo piorun jest wyładowaniem elektrycznym ale żeby aż takiego bigosu narobił ?? jak masz chęć posprawdzaj dostępne połączenia kostki i rozgałęźniki może gdzieś wilgoć wlazła
-
Szamil
- Bywalec
- Seria: E39
- Nadwozie: Touring/Kombi
- Model: 530d
- Rocznik: 2002
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Pomorskie
e39 30d. nie pali elektryka
Witam,
potwierzdze to co napisal adam-bmw. Musisz znalezc naprawde dobrego fachmana ktory rozwiaze problem a nie wezmie pieniadze i powie ze tak musi byc.
PS uzupelnij prosze swoj profil o miejscowosc i dokladny model auta.
Pozdrawiam
potwierzdze to co napisal adam-bmw. Musisz znalezc naprawde dobrego fachmana ktory rozwiaze problem a nie wezmie pieniadze i powie ze tak musi byc.
PS uzupelnij prosze swoj profil o miejscowosc i dokladny model auta.
Pozdrawiam