Cyngiel pisze:Tak czytałem wasze posty i o chipach od bogora są same pozytywy. Inne fora znalazłem tak jak i te poprzez google.pl . I tak się wypowiadali że są problemy z takimi chipami bo tez wysyłają numery kompa a chip i tak przysłany na przypał bo samochód nie odpala, albo pali więcej( przy niezmienionym stylu jazdy) i strasznie kopci. Od miesiąca zbieram sobie informacje bo chce by moje bmw było żwawsze. Nie jest to samochód pierwszej młodości ( 97 r) dlatego boje się ze silnikowo jest za słaby i że jak włożę chipa to silnik padnie a na nowy nie było by mnie stać ... jakbym miał za dużo pieniędzy to bym zrobił to w profesjonalnym zakładzie ...
Witam,
Kupilem u Bagora chip do 318 tds 98 rok. Odpala, pali rowno, nie ma wachan obrotow. Zbiera sie lepiej. Teraz mozna wyprzedzac i jezdzic w miare normalnie
Nie boj sie nic Cyngiel. Kup chip z podstawka. Niech jakis koles z GSM wlutuje ci podstawke jak bedziesz mial problemy (chociaz w to watpie) to bedziesz mogl zmienic na stary oryginalny chip. Wiec spokojna Twoja rozczoochrana.
Kupuj i nie marudz i ciesz sie z jazdy. bo 318 tds zolwiem frajdy nie ma !!!