e 39 problem z szybą
Moderator: Moderatorzy
-
mariusz bodegraven
- Świeżak

- Seria: E39
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525tds
- Rocznik: 1996
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Śląskie
- Kontakt:
e 39 problem z szybą
witam mam 525 tds otwarla sie sama przodnia lewa szyba i niemogę jej zamknać wczesniej juz byly problemy ale po czasie prub zamykala sie prosze o pomoc niewiem czy przekaznik czy sterownik gdzie szukac przyczyny i w jakim miejscu dziekuje za pomoc
mariusz
- siudek
- Bywalec Wyjadacz
- Seria: Szukam...
- Nadwozie: Nie posiadam
- Model: Nie mam
- Rocznik: 1975
- Skrzynia biegów: Nie mam
- Województwo: Pomorskie
- Kontakt:
e 39 problem z szybą
Po czasie:
Po pierwsze uzupełnij profil o serię Twojego auta, po drugie używaj znaków interpunkcyjnych w swoich wypowiedziach. Po trzecie - co to znaczy, że sama się otworzyła? Czy wcześniej nie chodziła "krzywo" (tzn. nierówno do góry i na dół, jakby jedna strona ciągnęła tylko)? Czy jak próbujesz zamknąć to słychać silniczek w ogóle czy nic się nie dzieje? Napisz coś więcej jeśli chcesz pomocy, nic dziwnego że do tej pory nikt Ci nic nie odpisał.
Może już rozwiązałeś problem? Napisz co było. Pozdrawiam.
Po pierwsze uzupełnij profil o serię Twojego auta, po drugie używaj znaków interpunkcyjnych w swoich wypowiedziach. Po trzecie - co to znaczy, że sama się otworzyła? Czy wcześniej nie chodziła "krzywo" (tzn. nierówno do góry i na dół, jakby jedna strona ciągnęła tylko)? Czy jak próbujesz zamknąć to słychać silniczek w ogóle czy nic się nie dzieje? Napisz coś więcej jeśli chcesz pomocy, nic dziwnego że do tej pory nikt Ci nic nie odpisał.
Może już rozwiązałeś problem? Napisz co było. Pozdrawiam.
siudek siudkowski
Było Mercedresa Wziąć... ;]
W kwestiach BMW nie pomagam na PW - od tego jest forum!
Było Mercedresa Wziąć... ;]
W kwestiach BMW nie pomagam na PW - od tego jest forum!