m51 - test ceramizera w tds
Moderator: Moderatorzy
- carl0s
- Moderator

- Seria: E46
- Nadwozie: Touring/Kombi
- Model: 320d
- Rocznik: 2000
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Zachodniopomorskie
Re: m51 - test ceramizera w tds
to już wiadomo, od kogo w razie co autka nie kupować...
None of you seem to understand...
I'm not locked in here with you.
You're locked in here with me!
I'm not locked in here with you.
You're locked in here with me!
-
Dominik86
- Bywalec
- Seria: E46
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 330d
- Rocznik: 2000
- Województwo: Pomorskie
hehe czemu zakladasz ze chcialbym Ci sprzedaccarl0s pisze:to już wiadomo, od kogo w razie co autka nie kupować...
- siudek
- Bywalec Wyjadacz
- Seria: Szukam...
- Nadwozie: Nie posiadam
- Model: Nie mam
- Rocznik: 1975
- Skrzynia biegów: Nie mam
- Województwo: Pomorskie
- Kontakt:
...ja tym bardziej. ;]
siudek siudkowski
Było Mercedresa Wziąć... ;]
W kwestiach BMW nie pomagam na PW - od tego jest forum!
Było Mercedresa Wziąć... ;]
W kwestiach BMW nie pomagam na PW - od tego jest forum!
-
Maroo
- Bywalec
- Seria: E34
- Model: 525tds
- Rocznik: 1993
- Województwo: Małopolskie
http://www.bishops-original.pl/?p=225 .Polecam przeczytać ten artykuł.Jak dla mnie dość przekonywujące.
- clubGRANT
- Bywalec Gadulec
- Seria: E36
- Model: 325tds
- Rocznik: 1998
- Województwo: Śląskie
Witam.
Interesuje mnie ceramizer o nazwie "MODYFIKATOR PLUS" - reklamują go jako ściśle tajny patent armii Rosyjskiej oraz posiada różne patenty i certyfikaty.
Osobiście jeszcze nie użyłem, ale chciałbym usłyszeć opinie kogoś kto użył w tds"ie.
Ceramizer ten i inne zmniejszają tarcie po przez wytworzeniu na powierzchniach ciernych powłoki ceramicznej zmniejszającej tarcie, a więc jet to dobre zwłaszcza dla diesli.
Jeżeli to prawda o MODYFIKATORZE PLUS i stosowaniu go przez armie rosyjską, gdzie temperatury są po niżej zera to środek zapowiada się ciekawie.
Drugi wątek jaki mnie zainteresował to generator HHO na allegro tego pełno i ludzie kupują te wynalazki mające na celu zmniejszenie spalania ON po przez dodanie wodoru do mieszanki - także chciał bym usłyszeć wypowiedzi użytkownika TDS"a który miął by to zamontowane.
Interesuje mnie ceramizer o nazwie "MODYFIKATOR PLUS" - reklamują go jako ściśle tajny patent armii Rosyjskiej oraz posiada różne patenty i certyfikaty.
Osobiście jeszcze nie użyłem, ale chciałbym usłyszeć opinie kogoś kto użył w tds"ie.
Ceramizer ten i inne zmniejszają tarcie po przez wytworzeniu na powierzchniach ciernych powłoki ceramicznej zmniejszającej tarcie, a więc jet to dobre zwłaszcza dla diesli.
Jeżeli to prawda o MODYFIKATORZE PLUS i stosowaniu go przez armie rosyjską, gdzie temperatury są po niżej zera to środek zapowiada się ciekawie.
Drugi wątek jaki mnie zainteresował to generator HHO na allegro tego pełno i ludzie kupują te wynalazki mające na celu zmniejszenie spalania ON po przez dodanie wodoru do mieszanki - także chciał bym usłyszeć wypowiedzi użytkownika TDS"a który miął by to zamontowane.
-
bozzu
- Świeżak

- Seria: E36
- Model: 325tds
- Rocznik: 1996
- Województwo: Mazowieckie
wlałem do lekko wyjącej pompy wspomagania i nic jak lekko wyła tak wyje;) do silnika też dolałem i nic jeszcze:/
- Eskimos
- Bywalec
- Seria: E34
- Rocznik: 1995
- Województwo: Wielkopolskie
Ja do wyjącej pompy zapodałem Xado do układów wspomagania. I tak jak pomogło jak ręką odjął na jakieś 2500km, tak później zdechło na dobre i i tak skończyło się wymianą pompy 
Darz Bór!
Eskimos
Eskimos
- pawlo1982
- Bywalec
- Seria: E39
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Rocznik: 1996
- Województwo: Mazowieckie
piszecie o kilku środkach w ogóle..
ja wlałem kiedyś dla testu ceramizer Liqui Moly i silnik ciszej pracował oraz można było żwawo ruszać jak był jeszcze zimny w zimę ,brak było oporów - czyli działa ,nikt chyba sie nie spodziewa przyrostu mocy o 100 procent jak opory wewnętrzne silnika sa i tak zniwelowane konstrukcyjnie oraz kątami zakrzywień mechanicznych mimo środków na korbowodach a ich niwelowanie polega na dodaniu gazu
różnica w spalaniu będzie mała ..
jesli chodzi o preparat na wtryski byłem sceptyczny stosując to do swojej A6 jednak na drugi dzień wężyk którym doprowadzałem paliwo do pompy z pięciolitrowej banki w miejscu zanurzenia sie częściowo rozpuścił i napęczniał dwukrotnie więc cos tam działa , zwykła ropa nie rozpuszcza gumy
ja wlałem kiedyś dla testu ceramizer Liqui Moly i silnik ciszej pracował oraz można było żwawo ruszać jak był jeszcze zimny w zimę ,brak było oporów - czyli działa ,nikt chyba sie nie spodziewa przyrostu mocy o 100 procent jak opory wewnętrzne silnika sa i tak zniwelowane konstrukcyjnie oraz kątami zakrzywień mechanicznych mimo środków na korbowodach a ich niwelowanie polega na dodaniu gazu
różnica w spalaniu będzie mała ..
jesli chodzi o preparat na wtryski byłem sceptyczny stosując to do swojej A6 jednak na drugi dzień wężyk którym doprowadzałem paliwo do pompy z pięciolitrowej banki w miejscu zanurzenia sie częściowo rozpuścił i napęczniał dwukrotnie więc cos tam działa , zwykła ropa nie rozpuszcza gumy