Radio Business Cd
Moderator: Moderatorzy
-
wilku18klb
- Bywalec
- Seria: E46
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 320d
- Rocznik: 1999
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Opolskie
Radio Business Cd
Witam posiadam oryginalne radio bmw e46 mam problem mianowicei po nagraniu plyty oczywiscie audi po dluzszym sluchaniu muzyki plus minus okolo 1 h przestaje grac wyskakuje error i wpycha plyte mam jedno oryginalna plyte audio i moge sluchac jej ciagle i nie ma problemu kupilem plyte czyszczaca przepuscilem ale nie dalo to nic moze to zalezy od plyt? na jakich plytach nagrywacie utwory audio ?
- juby
- Świeżak

- Seria: E34
- Nadwozie: Touring/Kombi
- Model: 525tds
- Rocznik: 1994
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Dolnośląskie
Re: Radio Business Cd
Siema.
Próbowałeś nagrać najwolniejszą prędkością? Z doświadczenia wiem, że płyty nagrane dużymi prędkościami, są średnio tolerowane przez starsze odtwarzacze.
Próbowałeś nagrać najwolniejszą prędkością? Z doświadczenia wiem, że płyty nagrane dużymi prędkościami, są średnio tolerowane przez starsze odtwarzacze.
Nie bądź łosiem- kup V8
- M@rio
- Świeżak

- Seria: E46
- Nadwozie: Touring/Kombi
- Model: 330d
- Rocznik: 2004
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Lubuskie
Płyt czyszczących sie nie używa bo niszczą soczewkę. Co do błędu to wynika on z przegrzania płyt. Nagraj z mniejszą prędkością a jak to nie pomoże to nagraj w innym napędzie. Może sam napęd lekko nie domaga.
-
Markowsky
- Świeżak

- Seria: Szukam...
- Nadwozie: Nie posiadam
- Model: Nie mam
- Rocznik: 2003
- Skrzynia biegów: Nie mam
- Województwo: Lubelskie
Kupuję tylko oryginalne płyty, nigdy mi się nie zdarzyło wyskoczenie błędu. Może rzeczywiście chodzi o prędkość nagrań.