W ogóle to jeśli bym kupował to chciałbym żeby ktoś z forum mi pomógł co zna się troche na tych autach i Tadkach
Co nie co śledzę już trochę te autka i wiem na co pasowało by zwrócić uwagę, ale zawsze to lepiej jak ktoś doradzi kto się zna lepiej
Co do sprowadzania TDSa z Niemiec itp, to kurcze trzeba mieć troszke kaski żeby tam poszukać, później rejestracja, kszoty podróży itp. Pomyśli się jak będą pieniądze na autko
No i jeszcze pytałem już troche mechaników itp, każdy beształ te silniki i troche mnie to przeraziło, ale jak widziałem i słyszałem ten dźwięk tego silnika, plus opinie na tym forum to uparłem się że musze mieć ten model z tym silnikiem
No ale pożyjemy zobaczymy, narazie muszę się turlać moim klekotkiem, może w końcu się uda spełnić marzenie o E34 TDS
Zrobiłem jakieś fotki, niestety to telefon i są słabej jakości, nie odzwierciedlają prawdziwego blasku tego światła
Co mogę dodać jeszcze, musisz sam zobaczyć, zamontować, według mnie będziesz zadowolony
W porównaniu ze starą żarówką, która swoje już się naświeciła, to z przodu widać sporo, na starej to była ciemnica. Z tyłu można teraz czytać gazete bo widać super
Fotki nie odzwierciedlają jak to wygląda na żywo ;/
Tablica:

Środek:

Postojówki jeszcze

Pozdrawiam