carl0s pisze:
A nie boisz się lutownicy? Albo masz kogoś, komu możesz zlecić wytrawienie płyty? Bo jeśli masz ciut umiejętności albo kogoś kto ma - to ja Ci mogę zapewnić komplet wszystkiego od strony know-how do zbudowania własnego fejsa na port COM. Zresztą ten frajer co wrzuciłeś link do allegro to robi fejsy bazując na materiałach otrzymanych ode mnie, i p****** bzdury w ogłoszeniu odnośnie kompatybilności.
Chyba szczęśliwym trafem zanabyłem to ->
http://allegro.pl/interfejs-bmw-i2675020793.html . Normalna cena rynkowa to coś pod trzysta. Jeśli jest sprawny to chyba obsłużę nim swoją bmke , jaki wiele innych

Ale jesli bedzie jakis wadliwy to chetnie skorzystam - co prawda ja mam male umiejetnosci , ale w robocie znajde kogos kto mi to zrobi

Także dzięki.
Dodano: 24 Paź 2012 10:02
Ok , po kilku tygodniach dotarl do mnie interfejs

I tu od razu rodzą się pytania i wątpliwości - po pierwsze w INPIE nie ma stadardowo silnika m51 w e39 , wiec zrobilem myk i w pliku konfiguracyjnym wykasowalem srednik - silnik si epojawil , moge wejsc do modulu i wartosci rzeczywiste podgladac - niestety w jezyku niemieckim , a religia mi zabrania czytac tego jezyka

Wie ktos co zrobic zeby bylo po angielsku ?
Nie mniej jednak wydaje mi sie , ze doszedlem do wartosci jaką pokazuje przepływka - i tu ku memu zdziwieniu pokazuje sie wartosc 51 poprzedzona wykrzyknikiem - cos chyba nie tak prawda ?
Wydaje mi sie tez ze znalazlem wartosc wtrysku (mg/HUB) i tam oscyluje miedzy 6 a 7 , czasem wchodzi na 8. Znalazlem tez kąt wtrysku. Tu mamy wartosc na pracujacym silniku troche ponad 2 stopnie.