Wczoraj otrzymałem mape nie mogłem zasnąć
Beemka super się zbiera nie kopci, i miękko pracuje.
Moderator: Moderatorzy

Witam, aktualny. Spójrz też na datę ostatnich opinii - wszystkie są świeżeziolek13 pisze:Witam, temat nadal aktualny ?

Tak, aktualnebamber1987 pisze:Witam wszystkich czy oferta od Bagora jest nadal aktualna? Czy może ktoś się orientuje?

kulawy23 pisze:Witam. Przed swietami skorzystalem z oferty kolegi Bagora. Zakupilem virusa i dostalem dwa "epromy". Ten z optymalnymi ustawieniami niewiele wniosl do mojego pojazdu, ale moze swiadczyc to o tym, iz cos bylo juz w aucie dlubane. Natomiast ustawienie mocniejsze jest juz dobrze odczuwalne. Auto odrzylo w zakresie 2-3 tys obrotow w znaczny sposob. Po przejechaniu tysiaca+ kilometrow caly czas auto zachowuje sie bardzo dobrze. Jedyny problem jest w tym, ze podczas redukcji i wyprzedzania na mokrej nawierzchni na 3 biegu lubi dupe zabrac. Okolo 2 godziny temu wrocilem do niemiec z polski (550km) i mialem okazje sprawdzic sie z e46 2.0d po lifcie oraz e39 poliftowe ale nie bylo oznaczenia lecz napewno klekot bo kopcil przy deptaniu i stwierdzam ze 3er nie mial zabardzo z czym startowac powyzej 140 km/h, a 5er lecial przede mna i po kilku probach ucieczki przy predkosci 190-200 km/h zjechal na prawy pas ustepujac miejsca starszej babci
. Spalanie raczej takie jak przed virusem, jedynie troszke wiecej kopci, ale biarac po uwage ze to 19 letni klekot nie jest zle, a napewno nie dymi tak jak wiekszosc "tdi". Mam nadzieje ze pomoglem tym niezdecydowanym. Pozdrawiam i zycze Szczeliwego Nowego Roku.