Pomocy

Tematy ogólne dotyczące silnika i przeniesienia napędu (sprzęgło, skrzynia, wał, most).

Moderator: Moderatorzy

Klimuso525
Świeżak
Świeżak

Pomocy

Post autor: Klimuso525 »

Witam
Panowie jestem świerzy na forum, prosze o pomoc mam bunie 2,5tds i silnik mi pękł, ale mam drugi silnik, w zapasie tylko potrzebuje ksiązki serwisowej gdzie bede miał pokazane wszystkie nastawy rozrzady, jakie niutonometry na poszczególne sróby maja byc ustawione i ogólnie schemat silnika tds dosyc szczegółowy, błagam o pomoc bo wszyscy tylko beke kreca a ja mam sentyment do mojej buni pomcu ludzie pomocy
Awatar użytkownika
rexman
Bywalec Wyjadacz
Seria: E81-88
Nadwozie: Compact/Hatchback
Model: Nie mam
Rocznik: 2005
Skrzynia biegów: Manualna
Województwo: Poza Polską
Kontakt:

Re: Pomocy

Post autor: rexman »

Klimuso525 pisze:Witam
Panowie jestem świerzy na forum, prosze o pomoc mam bunie 2,5tds i silnik mi pękł, ale mam drugi silnik, w zapasie tylko potrzebuje ksiązki serwisowej gdzie bede miał pokazane wszystkie nastawy rozrzady, jakie niutonometry na poszczególne sróby maja byc ustawione i ogólnie schemat silnika tds dosyc szczegółowy, błagam o pomoc bo wszyscy tylko beke kreca a ja mam sentyment do mojej buni pomcu ludzie pomocy
Witam kolejnego pasjonata BMW! :smile:
Rozumiem,że masz problem,ale tak po koleżeńsku podpowiem,że na przywitanie się jest osobny dział. :wink:
Po drugie,gdybyś przeczytał regulamin(jakie posiadają chyba wszystkie kluby),to odpowiedż byś dawno znalazł.

Nie jest może i moją rolą uświadamianie tego każdemu wstępującemu w nasze szeregi,ale Twój post może długo pozostać bez odpowiedzi(jest żle zatytułowany),a Ty nie będziesz wiedział czemu, i przez to się denerwował.
Powodzenia! :wink:
Awatar użytkownika
Jawor
Administrator
Administrator
Seria: E90-93
Nadwozie: Touring/Kombi
Model: 320d
Rocznik: 2010
Skrzynia biegów: Manualna
Województwo: Pomorskie
Kontakt:

Post autor: Jawor »

A ja podpowiem żebyś czytał opisy działów w których piszesz.
bmw-inpa.pl

Powrót do korzeni: e34 Ponton

Moje byłe:
Zobacz moją… zieloną… ropuchę!
Rodzinkę wożę 318d
Zablokowany