Witam witam.
mam kluczyk w kształcie cegły-scyzoryk. Na szerszej części są dwa przyciski od otwierania i zamykania oraz szyb a na grzbiecie od rygli. Na nawiewie na środku konsoli jest czerwona dioda. I tu moje pytanie. Mam już bardzo słaba baterię i musze ją wymienić. Nie wiem za bardzo jak postępować po jej wymianie. czy trzeba coś zakodować czy coś innego. Proszę o pomoc.
KLUCZYK i co dalej
Moderator: Moderatorzy
-
andrzejpaluch2
- Bywalec
KLUCZYK i co dalej
Jędrek- uzalezniony od żony i beci
-
andrzejpaluch2
- Bywalec
-
andrzejpaluch2
- Bywalec
- Łosiowy
- Administrator

- Seria: E65-68
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: Nie mam
- Rocznik: 1998
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Pomorskie
Klucz zakodować mozesz sam ale niestety wszystkie dodatkowe funkcje np.mrugajace swiatla itp robi sie z poziomu kompa.Niestety nie wiem czy to dziala w e34.andrzejpaluch2 pisze:A czy masz może schemat do kodowania? Będę bardzo zobowiązany. Słyszałem, że podczas kodowania można ustawiś mrugające kierunki przy otwieraniu i zamykaniu i podobne klimaty. Dzięki. Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
andrzejpaluch2
- Bywalec
-
klintekTDS
- Bywalec
- Seria: E39
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 530d
- Rocznik: 2001
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Dolnośląskie
Kluczyk i co dalej
Ja mam taki sam problem z tym kluczykiem ... Mam e34 zmienilem bateryjke i od tej pory cisza ze strony kluczyka... Sprubuje z tym co dolega wyzej napisal ... a mozna sprawdzic czy kluczyk jest sprawny?? Bo podobno kluczyk jest na podczeriwen prosze o wiecej informacji... mam dodatkowo domykanie szyb z kluczyka i zabezpieczenie po dwujne czekam na wiecej info