[E34] Pomozcie juz całkiem zgłupiałem
Moderator: Moderatorzy
[E34] Pomozcie juz całkiem zgłupiałem
Witam problem polega na tym ze moj TDS strasznie faluje n wolnych obrotach wiem ze było juz o tym pisane ale chciałbym zaczac od poczatku rok temu na wakacje miałem uszczelniana pompe i przy okazji wymieniłem nastawnik na nowy udałosie kupic po dobrej cenie (1200zł) z 2letnia gw. i od jakiegos czasu zaczeło sie dziac cos takiego ze nawet podczas jazdy tak 90km/h na 5 biegu szarpał silnik jakby nie było paliwa doszedłem ze mam zepsuta pompke w zbiorniku wymieniłem i jest ok teraz znowu na biegu jałowym buja obrotami z ranca jak odpale pohodzi oczywiscie 5min przy zmianie z 1 na 2 szarpnie pare razy jakby paliwa brakowało ale to tylko z rana na zimnym pozniej juz jest ok nawet jak stoi 6h noi problem z tym ze na ciepłym ciezko pali jak odpali to strasznie buja obrotami musze zawsze dodac gazu zeby było ok w serwisie boscha znow chca naciagnąc mnie i mowia ze to pompa trzeba ja wyciagnac itd z tego co wiem to to ze mam rozrzad do wymiany jedni mowia ze to rozrzad drudzy ze to jakies końcówki wtrysków czy cos takiego sam juz niewiem co robic prosiłbym o jakies info z góry dzieki pozdrawiam
- Jawor
- Administrator

- Seria: E90-93
- Nadwozie: Touring/Kombi
- Model: 320d
- Rocznik: 2010
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Pomorskie
- Kontakt:
HoodY, zacznij od przeczytania regulaminu.
Przyślij mi na PW propozycję nowego tematu to odblokuję byś mógł go edytować.
Przyślij mi na PW propozycję nowego tematu to odblokuję byś mógł go edytować.
bmw-inpa.pl
Powrót do korzeni: e34 Ponton
Moje byłe:
Zobacz moją… zieloną… ropuchę!
Rodzinkę wożę 318d
Powrót do korzeni: e34 Ponton
Moje byłe:
Zobacz moją… zieloną… ropuchę!
Rodzinkę wożę 318d