Serdecznie zapraszam do wrzucania tutaj swojej propozycji naklejek na samochód, które moglibyśmy później wykonać i nakleic na autka.ja osobiscie znalazlem na necie cos takiego:
i poszedlem tymi sladami:
czekam na opinie i wasze propozycje.grunt to zeby naklejka byla w miare "delikatna" i czytelna.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2008, 13:17 przez kifiu, łącznie zmieniany 1 raz.
z tym ze trzeba wziasc pod uwage fakt iz naklejka bedzie na szybie i msi ona byc na tle przezroczystym ale dwa take pochyle loga plus fajna czcionka napis stronki forum i bedzie git
ta opcja bardzo mi się podoba, ale proponuję małą zmianę. Obrys samochodu i znaczek zamiast koła zostaje, a zamiast napisu TDS pod obrysem adres.
Kifiu, możesz zrobić poglądowo coś takiego?
nie przejdzie to z nickiem z tego wzgledu ze nike nie bedzie robil naklejki jednaroazowo trzeba hurtem wrzucic jak kazdy zacznie sobie swoje wpisywac nicki trzcionki to sie zrobi syf
a klub ma byc zwarty i zgodny !!
Sprawa wyglada tak ze mam babke ktora sie zajmuje robieniem reklam wszelkiego rodzaju i moznaby zlecic jej zrobienie wszystkich naklejek i wtedy nie ma problemu z wydrukiem tego nawet z nickiem. w kazdym razie kwestia do przedyskutowania - moge zrobic wszystkim chetnym projekt takich naklejek tak ze kazdy bedzie mial ta sama czcionka wszystko, i automatycznie klub bedzie mial jednolite logo + dodatkowo kazdy moze sobie we wlasnym zakresie wydruk zalatwic.tylko teraz kwestia czy kazdemu pasuje taka naklejka czy cos jeszcze zmieniamy? wszelkie sugestie mile widziane
ostatnia wersja naklejki jest świetna, tylko jeszcze jakei są jej wymiary ?? ja jestem za taką małą na boczną szybę a nie wielką na tył, a wy? nie jestem też przekonany do nicka ale może by coś z nim pokombinować żeby było mniejszy bo bardziej rzuca się w oczy niż logo klubu, pozdro
To co podal Kifiu jest - bez urazy - SZPETNE i w zyciu tego nie zalozylbym na autko.
Postaram sie cos zaproponowac - ale nie obiecuje
Bardzo podoba mi sie ten bimmerforums.. super logo proste fajny fony. Rewelacja! dyskretne! moze isc w kierunku prostoty.
btw: mozna tez taka naklejeczke NA MAGNESIE przygotowac folia magnetyczna i mozna sobie np. na klapke przyczepic i sciagac wedle uznania.
tomek-tarnow pisze:pany wszystko pieknie ladnie tylko proponje najpierw opracowac baner!! bo klub sie rozkreca (aktywonosc na forum ) dosc leniwie
Jeśli chodzi o logo, banery, buttony i logotyp to wszystko zostanie zlecone jakiejś zewnętrznej firmie, która wykona to sprawnie, szybko i w przyzwoitej cenie.
Co do nicków na naklejkach to trudno mi się do tego odnieść, ja zamierzam u siebie umieścić naklejkę na całej tylnej szybie i moze znajdzie się tam miejsce na nick
Ja wogóle nie jestem "fanem" obklejania czym kolwiek samochodu,ale jeżeli już jakaś naklejka to ta bimmerforums jest jak najbardziej odpowiednia
Dajcie spokój z jakimiś obrysami auta i kolorami przede wszystkim,bardziej w stronę prostoty połączonej z odpowiednio pasującą czcionką i żeby całość zajmowała nie za dużo miejsca
No to ja proponuje zeby ci którym sie nie podoba zrobili projekt a nie pisali jak ma wyglądać.chciałbym zobaczyć wasze propozycje w formie jpg a nie tekstowej
a tak na poważnie to wydaje mi się, że najlepsza była by taka jak bimmersforum tylko z adresem www.bmw-tds.pl ładnie prosto i elegancko, swoją drogą taką jak wyżej też bym sobie zamówił