Dajcie sobie luz.
Sorki ale każdy ma prawo do wypowiedzi

A to że mamy te zaj... ramki nie znaczy że nie można jeszcze innych rzeczy zapodać aby powiększyć nasze forum o nowych kolegów.

Moderator: Moderatorzy
Pisałeś coś o żałosnym zachowaniu etc.Daro280 pisze:Jawor, kogo obrazam ?? mowie swoje zdanie !! nikogo nie obraziłem !!
bo jesteś adminem to jestes najlepszy ??
miki100o, popieram wypowiedz kolegi !!!!!!!
reklamujemy forum to jeszcze zle.... jak chcesz Jawor, to ja moge prędko opuscic te forum i powywalac te ramki i naklejki.... ale to chyba nie na tym polega tak czy nie ??
to raczej TY byś zobaczył,jak momentalnie liczba userów na tym forum spadła by do 0,a opinie n/t tego forum krążyły by na innych stronach aby przestrzec posiadaczy TDS-ówJawor pisze:jakbym chciał się wywyższac to dopiero byście zobaczyli
To nie jest problem. Wymyśliliście swoje ramki i naklejki ? zawsze może być to alternatywa. Wzór 1-nasz, Wzór 2-wasz i po kłopocie ! Jest też opcja,że możecie nie brać w ogóle pod uwagę naszych projektów-róbcie to co mieliście zrobić,mam nadzieje,że wasze plany ujrzą światło dzienne,a nie tak jak wykonanie głupich ramek zajęło wam 2 lata i defakto jeszcze ich nie zrobiliścieJawor pisze:wracając do tematu, nie chodzi nam o to że zrobiliściee ramki czy naklejki, wręcz przeciwnie, ale o to, że teraz mamy dylemat jak połaczyć nasze plany z Waszymi gadżetami
Nikt tutaj nie napisał,że jesteś żałosny... przeczytaj dokładnie ZE ZROZUMIENIEM wypowiedź Daro...Jawor pisze:Pisałeś coś o żałosnym zachowaniu etc.
to raczej twój problem:raven_1983 pisze:Nie przypominam sobie aby ktokolwiek z administracji zaprotestował i napisał "wstrzymajcie się bo będziemy zmieniać nazwę serwisu".
Masz rację - najwyraźniej jest to mój wielki problem...Forum i adres strony ulegną zmianie dlatego wstrzymajcie się!
Post Łosiowego z dnia 3 wrzesnia 2009:... Proszę nie robić samowolki!!!!
Forum i adres strony ulegną zmianie dlatego wstrzymajcie się! ...
To jak w końcu z tymi ramkami?... Temat ramek jest otwarty .Jesli ktoś ma ochote sie tym zająć to bardzo proszę.Tylko tak żeby to miało ręce i nogi. ...
Jednak pozostaję przy swoim stwierdzeniu, że nikt nie prostestował... Co więcej nawet je rozszerzę, że administracja forum sama zaleciła aby ktoś wykonał ramki o takiej a nie innej treści...Moze tylko sam adres www.bmw-tds.pl i napis serwis użytkowników TDS /CR