Witam:)
Zamontowalem sobie nie dawno podsufitke z Hi - Fi do mojego kombiaczka z M Pakietu i nie stety przy montarzu jej zlamala mi sie kolo tylnich glosnikow Jak ja zmoantowalem do kanca to niestety odstaje :rotfl: Ale tak to pieknie wyglada:)
Org. mam szara podsufitke i tak sie wlasnie zastanawiam czy mona by bylo ja jakos pomalowac na czarno?? sprajem , farba i pistoletem lub walkiem . nawet mi przyszlo do glowy pomalowac farba do wlosow :hyhy: ale sie wlasnie zastanawiam czy nie bedzie smierdziec??!!
Moje zlamanie raczej nieda sie naprawic :/ szkoda bo mam wszystkie elemnty z niej czarne i chcialbym cos z podsufitka zrobic zeby miec czarna....
Ostatnio zmieniony 10 lis 2009, 20:06 przez skroczek1, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmm ..piszesz że ta czarna jest z panelem HiFi ...ja mam zwykłą i też mam tam z tyłu w suficie dwa głośniki ...hmm były podsufitki bez głośników?
Mam pytanie czy czarne podsufitki wszystkie mają otwór na szyberdach?
...bo kiedyś szukałem to tylko z szyberdachem widziałem
...ps. jeśli chodzi o farbowanie to wiem że kiedyś słyszałem o farbach do spodni jeansowych ...ale lepiej daj se luz bo pewnie wyjdzie wiocha
Nest pisze:Hmm ..piszesz że ta czarna jest z panelem HiFi ...ja mam zwykłą i też mam tam z tyłu w suficie dwa głośniki ...hmm były podsufitki bez głośników?
Mam pytanie czy czarne podsufitki wszystkie mają otwór na szyberdach?
...bo kiedyś szukałem to tylko z szyberdachem widziałem
...ps. jeśli chodzi o farbowanie to wiem że kiedyś słyszałem o farbach do spodni jeansowych ...ale lepiej daj se luz bo pewnie wyjdzie wiocha
Hi - Fi to chodzi mi o to ze w podsufitce sa 4 glosniki a nie org. 2....
no wlasnie kolego co to czarnych to ja tez tylko widzialem z szyberdachem i ja tez ja posiadam.... ale powiem ci po jej zamontowaniu pieknie to wyglada:)
jak narazie jak nikt mi nic nie doradzi i sam nic nie wymysle to bede z nia jezdzil...