E36 sedan - Tylna kanapa składana, da się wstawić zwykłą?
Moderator: Moderatorzy
- Diler
- Bywalec
- Seria: E36
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 318tds
- Rocznik: 1996
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Lubelskie
E36 sedan - Tylna kanapa składana, da się wstawić zwykłą?
Witam. W swoim BMW posiadam tylną kanapę welurową, nieskładaną. Dostałem ostatnio ofertę w bardzo dobrej cenie zakupu całego wnętrza w półskorach z wersji M, tylko tam tylna kanapa jest składana. Tu moje pytanie: czy da się przerobić to tak, aby dało radę zamontować u mnie. Jeżeli tak to co musze jeszcze kupić, przerobić itp. aby to wszystko wyglądało jak należy?
Jedyny słuszny wybór - BMW
- adam-bmw
- Bywalec Wyjadacz
- Seria: E39
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Rocznik: 1999
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Kujawsko-pomorskie
Tylna kanapa E36 sedan
napiszę tak, jeśli kupisz kompletny zestaw to pamiętaj o śrubach do mocowania, buda jest nazwijmy to uniwersalna i wszystko pasuje zamiennie, jedyne jak masz "sztywną" kanapę to pewnie jest blacha za fotelami trzeba ją wyciąć lub jak masz wersję uni to wystarczy wyrwać blachę po śladzie podobnie jak kartki zrywki
Dodano: 27 Lip 2010 20:48
napiszę tak, jeśli kupisz kompletny zestaw to pamiętaj o śrubach do mocowania, buda jest nazwijmy to uniwersalna i wszystko pasuje zamiennie, jedyne jak masz "sztywną" kanapę to pewnie jest blacha za fotelami trzeba ją wyciąć lub jak masz wersję uni to wystarczy wyrwać blachę po śladzie podobnie jak kartki zrywki, a najlepiej jak masz to drugie auto to zobacz czy otwory montażowe są bliźniaczo umiejscowione
Dodano: 27 Lip 2010 20:48
napiszę tak, jeśli kupisz kompletny zestaw to pamiętaj o śrubach do mocowania, buda jest nazwijmy to uniwersalna i wszystko pasuje zamiennie, jedyne jak masz "sztywną" kanapę to pewnie jest blacha za fotelami trzeba ją wyciąć lub jak masz wersję uni to wystarczy wyrwać blachę po śladzie podobnie jak kartki zrywki, a najlepiej jak masz to drugie auto to zobacz czy otwory montażowe są bliźniaczo umiejscowione