witam proszę o pomoc!!!
Moja bunia nie cieżko pali na ciepłym silniku - obiawy: na zimnym pali od strzała, jak sie zagrzeje zgasze i chce odrazu odpalić też pali od strzała(jeden obrót) ale kiedy postoi dłużej jakieś 15-20 minut juz pali ciężko przy kręceniu rozrusznikiem z wydechu bucha biało-niebieski dym z przewagą na biały trzeba wtedy kręcić z 15 sekund żeby złapała.
To co moge wyeliminować:
-pompa szczelna
-bak czysty, przewody drożne
-egr czysty
- nie ma spadku mocy
-turbo dziala
proszę o pomoc - z opisem usuniecia usterki
szukalem na forum i nie znalazlem podobnych obiawów wiec zalozylem nowy post - najpierw sie czyta a pozniej zwraca uwage znajdz mi taki post z takimi samymi objawami - z tego co szukalem nikt nie pisze o obfitym dymieniu!!!!
Post będzie mocno sarkastyczny... większość zrozumie co mam na myśli... niektórzy jak zwykle pewnie nie
[...]z tego co szukalem nikt nie pisze o obfitym dymieniu[...]
Gdy będę miał problem z odpalaniem silnika również założę nowy temat, w którym zaznaczę, że przeczytałem całe forum... i nie znalazłem nikogo kto miał problem z uruchomieniem silnika gdy ma otwarte drzwi kierowcy!
Przecież mój problem był by tak unikalny, że musi to być nowy wątek!
wszystko sie zgadza tyle ze w postach zmian tematow jest bez liku - klikasz "ciezko pali" a tu po 2 odpowiedziach juz inny temat i nic nie mozna sie dowiedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uwierzcie mi przeszukalem prawie cale forum i to powtarza sie nagminnie
szyna pisze:wszystko sie zgadza tyle ze w postach zmian tematow jest bez liku - klikasz "ciezko pali" a tu po 2 odpowiedziach juz inny temat i nic nie mozna sie dowiedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uwierzcie mi przeszukalem prawie cale forum i to powtarza sie nagminnie
To było trzeba pisać w takim temacie gdzie był ten temat poruszany może ktoś odpowie