zatankowalem do pelna, wskazowka wyszla az za caly wskaznik, wstawilem auto do garazu, od stacji BLISKA mam 200m. samochod stal 3 dni nie ruszany, dzis rano odpalam, wskazowka stala jak przed ostatnim parkowaniem do garazu, przejechalem 30 w jedna i 30 w druga jadac w cyklu trasa - miasto. w sumie 60 km. wskazowka doszla do poziomu 60L troszke nawet przed 60 byla, zatankowalem znowu na tej samej stacji co ostatnio , weszlo 4L ale wskazowka nie drgnela, mimo ze pistolet odbil.nie wiem co to ma znaczyc ??wyglada to jakbym nic nie wlal ... czy oszukali mnie na stacji BLISKA ?? w sumie to tylko 13 zl ale dobrze wiedziec co jest grane
[ Dodano: Sob Lut 21, 2009 10:23 pm ]
witam, no i dzis zatankowalem do pelna, dolewalem az pojawila sie ropa w rurze. weszlo 2 litry po przejechanych 30km. (rozgrzewanie silnika po 2 dniach postoju na mrozie, potem 30 km trasa /miasto) a wskazowka sie nie ruszyla,a powinna ruszyc sie wskazowka z 60 na 63.zdaje mi sie ze przy montarzu pompki paliwa we wrzesniu zle zamontowac cos musialem, ostatnio powyglupialem sie na snegu, posarzucalem tylek, tylek wyprzedzal nos ... i od tamtego czasu mam ten problem ... nie wiem co to jest ... tankuje do pelna a wskazowka nie rusza sie z 60 ... powina pojsc ponad 60 ...jak zawsze.
[E36] stan paliwa - wskaznik paliwa e36 325 TD
Moderator: Moderatorzy
- marcellchen
- Bywalec Gadulec
- Seria: E39
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Rocznik: 1998
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Podlaskie