Rady druciarzy typu dolutowania do zarowki diodowej zwyklej zarowki by byl odpowiedni pobor mocy mnie oczywiscie nie interesuje
[E34] Pytanko o kierunkowskazy
Moderator: Moderatorzy
-
ANDRU
- Bywalec
- Seria: E34
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525td
- Rocznik: 1995
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Wielkopolskie
[E34] Pytanko o kierunkowskazy
Co trzeba wymienic,gdzie to sie znajduje i jak sie nazywa by po wymianie wszystkich zarowek od migaczy na diodowe migacz dzialal poprawnie a nie jak by zarowki sie popalily?
Rady druciarzy typu dolutowania do zarowki diodowej zwyklej zarowki by byl odpowiedni pobor mocy mnie oczywiscie nie interesuje
- Łosiowy
- Administrator

- Seria: E65-68
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: Nie mam
- Rocznik: 1998
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Pomorskie
Przecież mozna kupić gotowe zestawy led które pasuja w gniazdo zwykłej zarówki.
http://www.car-art.pl/index.php?d=katalog&k_id=1&pg=3
Pozdrawiam
http://www.car-art.pl/index.php?d=katalog&k_id=1&pg=3
Pozdrawiam
-
Tomek 85
- Bywalec Gadulec
- Seria: E39
- Nadwozie: Touring/Kombi
- Model: 525tds
- Rocznik: 1998
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Małopolskie
Ori klosze są pod żarówki, zakładając jakiś własny patent licz się z tym że podczas kontroli drogowej możesz stracić dowód, pomijając ten fakt jesteś a właściwie twoje zamiary są gorzej postrzegane przez innych, klosze do diodówek mają inną budowe, tradycyjne są od wewnątrz ryflowane żeby lepiej rozpraszały światło, a diodowe zazwyczaj są gładkie. Decydując się na samoróbki tracisz homologacje na lampe, problemów nie powinno z tym być ale efekt też będzie mizerny.ANDRU pisze:Nie mam clearów czy tam innego dziadostwa.Bez wieś tuningów.Mam oryginalne lampy i mam kaprys założyć żarówki diodowe-czy to grzech
Co do tylnych lamp w konfiguracji ori klosze i led- stanowcze nie. W nocy uciążliwa jest jazda za takim samochodem,męczące dla wzroku. Swiatła mniej widoczne bardziej stłumione, ktoś jadący 40tonowym monstrum może źle ocenić odległość i przyładować Ci w kufer...