ja mam e34 i u mnie sa po lewej stronie jak patrzysz od czoła auta na wysokosci nadkola sa tam dwa czarne kapsle zakrecone na wentylach niskiego i wysokiego ciśnienia , odkrec je i bedziesz mógł uzupełnić klime
a jeszcze jedno pytanie... czy wiatrak klimatyzacji jest osobno czy razem z wiatrakiem chlodnicy?bo mam tylko jeden dlatego pytam czy czasem nie mam jakiegos braku sprzetu
wiatrak od chłodnicy jest od środka czyli w komorze silnika a wiatrak od klimy jest widoczny od czoła auta przez grill czyli nerki Bmw , a w ogóle masz klime
teraz zima tez??? bo jak tak tzn. ,że dochladza ci chlodnice wody czyli cos troche nie tak , to co bedzie latem?wiatrak od klimy wspomaga wentylator chłodnicy wody
wiatrak, ten od klimatyzacji co widac przez nerki ma sie krecic tylko wtedy kiedy masz wlaczona klime, albo silnik ma problemy z tempertura - wtedy dziala jako wiatrak pomocniczy
tomek_olecko, u mnie tez sa dwa korki tam gdzie jest komputer schowany i wyciagniety od akumulatora plus. takie dwa smieszne kraniki zakrecone czarnymi narektami, a od nich ida rurki owiniete w srebrna thermofolie