1. E34
2. E34
3. E30
4. E30
5. E30
P.S Wybaczcie, że jest to napisane trochę nielogicznie, ale mam dzisiaj urodziny i mój umysł jest troche zamroczony szklaneczką Jaśka Wędrowniczka
Moderator: Moderatorzy

Kup sobie auto z "niższej półki".Młodsze,nieduże...z mały silnikiem.Może komfort nie taki jak w bMW,ale eksploatacja tańsza.Takie jest łatwiej póżniej sprzedać.Sambor pisze:Nie licze, że kupie za te pieniądze dobrą Beemke, ale mam nadzieje, że koszt auta + niewielki nakład finansowy i będe miał auto do jazdy na co dzień. Co do zebrania 6-7kPLN na 524TD to wg. mnie mija się to z celem ponieważ z ok. 8 tysiaków dorwe 525TDS. Myślałem również nad E30 w benzynie, lecz jednak bardzo by mi zależało żeby był to diesel. Auto potrzebuje jak najszybciej, a nazbieranie tych 8 kawałków zajmie mi wspomniane pół roku, a kupowanie auta na pół roku za połowe tej kwoty, jest raczej mało opłacalne i raczej mija się z celem... Sam już nie wiem co zrobić...
P.S.Deacon i wzajemnie.

Dlaczego TD za 6-7 a nie TDS za 8k napisałem w 2, 3, 4 i 5 zdaniu mojej poprzedniej wypowiedzi.Sambor pisze:Nie licze, że kupie za te pieniądze dobrą Beemke, ale mam nadzieje, że koszt auta + niewielki nakład finansowy i będe miał auto do jazdy na co dzień. Co do zebrania 6-7kPLN na 524TD to wg. mnie mija się to z celem ponieważ z ok. 8 tysiaków dorwe 525TDS. Myślałem również nad E30 w benzynie, lecz jednak bardzo by mi zależało żeby był to diesel. Auto potrzebuje jak najszybciej, a nazbieranie tych 8 kawałków zajmie mi wspomniane pół roku, a kupowanie auta na pół roku za połowe tej kwoty, jest raczej mało opłacalne i raczej mija się z celem... Sam już nie wiem co zrobić...
P.S.Deacon i wzajemnie.