Wie może ktoś jak zlokalizować wiązkę elektryczną od lampy wstecznego biegu, dodam że nie interesuje mnie ta na klapie bezpośrednio przy lampie
wiązka elektryczna od lampy wstecznego biegu, GDZIE JEST?
Moderator: Moderatorzy
-
DZWILU88
- Bywalec
- Seria: E39
- Nadwozie: Touring/Kombi
- Model: 525tds
- Rocznik: 1998
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Śląskie
wiązka elektryczna od lampy wstecznego biegu, GDZIE JEST?
WITAM
Wie może ktoś jak zlokalizować wiązkę elektryczną od lampy wstecznego biegu, dodam że nie interesuje mnie ta na klapie bezpośrednio przy lampie
))) bo montuje czujnik cofania i trochę to obciachowo by wyglądało jakby z otwartej klapy wisiały kable
potrzebuje zlokalizować wiązkę w okolicy bagażnika jak dotąd udało się mi jedynie znaleźć kierunkowskazy po lewej stronie i z prawej akumulator
HELP!!!!
- adam-bmw
- Bywalec Wyjadacz
- Seria: E39
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Rocznik: 1999
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Kujawsko-pomorskie
w zawiasie prawym i lewym masz masy, + pozycyjne, + wsteczne, + przeciwmgielne, zasilanie wycieraczki, zasilanie szyby, swiatlo stop, otwieranie szyby, chyba wszystko, zlatuje to slupkami i tam sa kostki po obu stronach jak masz fabryczny hak to sie te kostki przy montarzu rozpinai i wpina takie mostki z zasilaniem do haka, ja jak montowalem gniazdo przy haku to sie wlasnie tam wpinalem i wszystko bylo