[E36] 325TDS touring ZIELONA GÓRA

Porady na co zwrócić uwagę i jak kupować, opinie o bieżących ogłoszeniach sprzedaży.
Chcesz kupić? Bądź spokojniejszy - zapytaj!

Moderator: Moderatorzy

patt505
Bywalec
Seria: E34
Nadwozie: Touring/Kombi
Model: 525tds
Rocznik: 1994
Skrzynia biegów: Automatyczna
Województwo: Mazowieckie

[E36] 325TDS touring ZIELONA GÓRA

Post autor: patt505 »

Może ktoś zna to autko i może coś o nim powiedziec lub ma niedaleko i mógłby looknąc i zdac relacje z oględzin , będę zobowiązany. Ja mam trochę daleko, ale jestem zainteresowany kupnem.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9332974
Awatar użytkownika
ded
Bywalec Gadulec
Seria: E36
Nadwozie: Sedan/Limuzyna
Model: 325tds
Rocznik: 1996
Skrzynia biegów: Manualna
Kontakt:

Post autor: ded »

Wyglada obiecujaco, ladna, wypasiona i mloda. Wiem ze dobra bunia musi kosztowac ale za 20 tys to bym sie czyms innym interesowal. Za tyle to ladna e39 mozna szukac, a moze troche dolozyc i e46 320d szukac. Trojka na pewno nie bedzie tak bogata ale piatke moznaby znalezc porownywalnie wypasiona. Jesli zalezy Ci na e36 to ostro bym targowal bo cena mimo wszystko wysoka.
patt505
Bywalec
Seria: E34
Nadwozie: Touring/Kombi
Model: 525tds
Rocznik: 1994
Skrzynia biegów: Automatyczna

Post autor: patt505 »

dzieki DED za rade , ale tutaj chodzi o wymiane na coupe e36 325i, ktora posiadam i gosc chce sie zamienic , dlatego szukam info o tym egzemplarzu

p.s. jak tam z moca w twoim tadku robisz cos aby uzyskac serie????
Awatar użytkownika
ded
Bywalec Gadulec
Seria: E36
Nadwozie: Sedan/Limuzyna
Model: 325tds
Rocznik: 1996
Skrzynia biegów: Manualna
Kontakt:

Post autor: ded »

Mialem troche innych wydatkow wiec puki co zaslepilem egr i jest troche lepiej (glownie charakterystyka momentu sie poprawila). Teraz bede musial zrobic napinacz paska i tuleje napinacza przesmarowac wiec jest okazja zeby wyciagnac intercooler i jego szczelnosc sprawdzic. Jak to nie pomoze to na kompa trzeba jechac zeby dawke i kat wtrysku ustawic tylko ze w moim miescie to chyba nikt BMW nie ogarnia w stopniu zadowalajacym wiec jak bede sie do gdanska wybieral to wtedy sie tym zajme. Gdzies na forum ktos pisal o mechaniku ktory zna sie na tym i cenowo jest przystepny.

Na razie mam 80-120 w 10,5s wiec do przezycia ale nie zamierzam na tym poprzestac :D
ODPOWIEDZ