dorabianie kluczyka
Moderator: Moderatorzy
dorabianie kluczyka
Czy ktoś dorabiał taki kluczyk? Chodzi mi o pastylkę i grot.

Ostatnio zmieniony 10 paź 2009, 15:34 przez mckidman, łącznie zmieniany 1 raz.
A gdybym miał korpus z niewyciętym grotem? Taki jak sprzedaję na ebayu?Łosiowy pisze:Opcje są 2 jesli chodzi o dorobienie klucza.
1- Zamawiasz w ASO czekasz 2 tygodnie az przyjdzie z Monachium koszt 600-700zł
2-W punkcie gdzie dorabiaja klucze.Dorobienie immo 150zł + koszt grotu niestety bez guziorów do centralnego
Pozdrawiam
nptaki korpus
Pastylkę dałoby się dorobić , a elektronikę przełożyć i zaprogramować do centralnego.
Gdzie w trójmieście można by dorobić taki kluczyk jak w punkcie 2?
Za kluczyk dałem 85zł
Korpus kosztuje na ebayu ok 45zł
+ dorobienie to wyjdzie taniej niż w ASO, a będzie lepiej niż w zwykłym kluczyku bez pilota.
Dzięki za odpowiedź!
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 10 paź 2009, 22:45 przez mckidman, łącznie zmieniany 1 raz.
ja zrobilem tak. kupilem centralke ze scyzorykami przezucilem z jednego kluczyka immo grot dorobilem za 5dyszek i hula
natomiast z drugim kluczykiem zrobilem to samo lecz musialem zamowic najtanszy z ASO bo mialem tylko jeden kluczyk do swojej buni jak przyszedl to przezucilem immo do drugiego i tez pali i wszystko gra
jezeli chodzi o immo to u mnie w wawie bylem w paru miejscach i kosztuje 500pln i nie zrobia tego gdyz jest jakis dziwne immo ze jak zrobia to sie tam im cos kaseuje i jest kibel
dlatego aby miec nowe immo kupilem najtansza wersje z ASO przezucilem immo i juz
pozdro.
pozdro.
Ja bym wolał uniknąć zmiany centralki bo tego sam nie zrobię, ale fakt ze w tych scyzorykach się łatwo groty zmienia. Spróbuje z tym korpusem, a ewentualnie transponder mogę przełożyć z zamówionego kluczyka z ASO przełożyć lub spróbować zaprogramować nowy przy okazji dorabiania grotów.Daro280 pisze:ja zrobilem tak. kupilem centralke ze scyzorykami przezucilem z jednego kluczyka immo grot dorobilem za 5dyszek i hulanatomiast z drugim kluczykiem zrobilem to samo lecz musialem zamowic najtanszy z ASO bo mialem tylko jeden kluczyk do swojej buni jak przyszedl to przezucilem immo do drugiego i tez pali i wszystko gra
jezeli chodzi o immo to u mnie w wawie bylem w paru miejscach i kosztuje 500pln i nie zrobia tego gdyz jest jakis dziwne immo ze jak zrobia to sie tam im cos kaseuje i jest kibel
dlatego aby miec nowe immo kupilem najtansza wersje z ASO przezucilem immo i juz
![]()
pozdro.