tomek_olecko pisze:W stosunku do zarobkow odczulem to jakbym 400zl wydal
...no to mozna stwierdzic że ze tyle tez dostales modyfikacje. Uszanuje fakt ze to może być dla Ciebie "majstersztyk" - mi nie zalezy by Cie nawrocic
tomek_olecko pisze:Rozmawialem z nich o cene remapu i byla taka sama ale mowili ze wiecej duzo niz boxem sie nie osiagnie nie przeginajac z ustawieniami

...jak widac na zalaczonym obrazku, nie przegieli, nawet nie sprobowali, jak na moj gust "latwa kasa, zero stresu, a klientowi sie zapoda bajke o wyzszosci boxa nad chipem i bedzie super zadowolony"

Prawda jest taka ze boxa to sam sobie zamontujesz i ustawisz, a profesionalna modyfikacja elektroniki wymaga juz pogłówkowania i poswiecenia czasu na dopracowanie programu.
tomek_olecko pisze:A to zdjecie sciany garazu
Obrazek
Wow, super! Napisali flamastrem co robili/chcieliby robic/widzieli na youtubie/przysnilo im sie dzisiaj w nocy? Podobna lista lezy u mnie w piwnicy.... Nie zastanawia Cie dlaczego tamci klienci na nia trafili, a Tobie sie nie udalo?
tomek_olecko pisze:na dniach sprobuje jakos umocowac telefon do kierownicy i wrzuce filmik jak to przyspiesza.
"Dupohamownia" prawdy Ci nie powie. Jedz na inna hamownie jak chcesz poznac prawde, ktora wcale nie musisz sie tutaj podzielic. Zrob to jesli masz chęć- ot tak sam dla siebie.
tomek_olecko pisze:Jutro sproboje zdjac boxa i zobacze jaka jest roznica ;P
j.w. "dupohamownia" prawdy Ci nie powie.
tomek_olecko pisze:Hehe wiesz jeszcze nigdy nie widzialem zadnego wykresu innego 318 tdsa, chcialbym te 115km zobaczyc

jak to wyglada. Moze masz jakis link do czyjegos wykresu z przerobki 1.7 tdsa?
Jak chcesz moge ci przerobic Twoj wykres na 315KM albo 515KM moze trafisz na tablice w garazu

Na tę chwilę mam wykres totalnie seryjnego 2.5tds z którego jednak mozesz sie wiele nauczyc.
Z mojego punktu widzenia zostales zrobiony w "bambuko". Ale to Twoj woz, Twoje zoo, Twoje małpy....tfu. konie mechaniczne

i nic mi do tego.
Pozdrawiam
T.