Szpera, blokada mostu... itp
Moderator: Moderatorzy
-
krzysiekm13
- Bywalec
- Seria: E34
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525tds
- Rocznik: 1994
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Podkarpackie
Zbliza sie zima i jak zwykle pojawia sie problemy... Teraz pytanie, czy da sie zrobic blokade mostu czy cos podobnego zeby choc po czesci uniknac problemow z tylnym napędem w zimie? Bo praktycznie rzecz biorac to mam naped na 1 kolo, a ze troche gorek kolo mnie jest to bardzo by sie cos takiego przydalo, juz dzis mialem problem na prawie prostej drodze.
- ded
- Bywalec Gadulec
- Seria: E36
- Model: 325tds
- Rocznik: 1996
- Województwo: Mazowieckie
- Kontakt:
A zainwestowales w zimowki? Ja odkad smigam na zimowkach to jestem na prawde zdziwiony jak szybko i bezpiecznie mozna jezdzic w zime.
Co do szpery to mozesz kupic uzywany most z fabryczna szpera. Na bmw-sport byl taki temat, niektorzy sie wypowiadali ze znacznie zwieksza bezpieczenstwo i trakcje na sliskim. Osobiscie jestem zadowolony z jazdy bez szpery. O niebo lepiej niz moim poprzednim autem FWD na oponach uniwersalnych.
Co do szpery to mozesz kupic uzywany most z fabryczna szpera. Na bmw-sport byl taki temat, niektorzy sie wypowiadali ze znacznie zwieksza bezpieczenstwo i trakcje na sliskim. Osobiscie jestem zadowolony z jazdy bez szpery. O niebo lepiej niz moim poprzednim autem FWD na oponach uniwersalnych.
-
krzysiekm13
- Bywalec
- Seria: E34
- Model: 525tds
- Rocznik: 1994
- Województwo: Podkarpackie
co do zimowek to nowe mamded pisze:A zainwestowales w zimowki?