witam!
Mam na przedniej szybie 2 tzw "pajaczki" ok 2-4mm i pytanie co robic?
Ile moze kosztowac naprawa i czy jest konieczna?
pzdr
drobne uszkodzenie szyby
Moderator: Moderatorzy
-
kifiu
- Bywalec Wyjadacz
- Seria: Opel
- Model: RR P38a
- Rocznik: 1995
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Małopolskie
konieczna moze nie jest ale mozna za to dowod stracic :/ ja tez sie przymierzam do wymiany szyby.
Kliknij i zobacz --> Tanie części do TDS-ów
POMOC DROGOWA AUTOHOLOWANIE
TEL 504-209-706 24h/dobe
DLA KLUBOWICZOW ZNIZKI

POMOC DROGOWA AUTOHOLOWANIE
TEL 504-209-706 24h/dobe
DLA KLUBOWICZOW ZNIZKI

-
Paweel
- Bywalec
- Seria: E36
- Nadwozie: Touring/Kombi
- Model: 318tds
- Rocznik: 1996
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Podkarpackie
niektóre zakłady zajmują się naprawą szyb, polega to na tym że uszkodzone miejsce zaklejają na gorąco żywicą i naprawiają uszkodzone miejsce, potem polerują i szyba odzyskuje pierwotny wygląd.
niestety nie wiem czy jest to drogie i czy zdaje rezultat ale wiem że takie coś istnieje.
w lublinie nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem warsztatu. podjedź na "górkę" koło olimpu to możeci ktoś coś powie kto w lublinie to robi.
Sam mieszkałem do niedawna koło lublina (z tamtąd pochodzę) ale niestety nie potrafię wskazać ci miejsca gdzie ktoś robi takie rzeczy.
niestety nie wiem czy jest to drogie i czy zdaje rezultat ale wiem że takie coś istnieje.
w lublinie nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem warsztatu. podjedź na "górkę" koło olimpu to możeci ktoś coś powie kto w lublinie to robi.
Sam mieszkałem do niedawna koło lublina (z tamtąd pochodzę) ale niestety nie potrafię wskazać ci miejsca gdzie ktoś robi takie rzeczy.