Witam
na początku chciałem sie przywitać bo jestem nowy na tym foum więc Witam wszystkich serdecznie:D
A teraz do rzeczy stałem sie szczęśliwym posiadaczem BMW E46 320d i po pewnym czasie moje autko zaczęło sie dziwnie zachowywać mianowicie po odpaleniu autko pracuje normalnie(obojętnie czy zimny silnik czy ciepły) przez około 30 sek. i nagle jest takie szarpniecie oborty spadaja z ok. 750-800 obr/min na 500-650 obr/min trwa to dosłownie sekundę i znowu wszystko wraca do normy i po 30 sek. to samo i za chwile znowu to samo:( Sprawdzałem też czy tak sie dzieje podczas jazdy na luzie i jest to samo z tym ze tam obroty spadaja z 900-1000 do 700-800. Prosze o pomoc czego szukac wogóle bo nie mam bladego pojęcia
Pozdrawiam serdecznie
acha odczytałem błędy Carsoftem i mam cos takiego
gaśnie silnik w E46 320d
Moderator: Moderatorzy
- raven_1983
- Ekspert

- Seria: E34
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525tds
- Rocznik: 1992
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Mazowieckie
gaśnie silnik w E46 320d
Podepnij się pod coś lepszego polecam INPA lub DIS... wielokrotnie już pisałem, że carsoft się nie nadaje do niczego.
Twoje ekrany tylko to potwierdzają - nie był w stanie znaleźć/dogadać się ze sterownikiem silnika...
Równie dobrze błędy które wykazał w modułach mogą być totalnie z kosmosu i nie mieć nic wspólnego ze stanem faktycznym.
Twoje ekrany tylko to potwierdzają - nie był w stanie znaleźć/dogadać się ze sterownikiem silnika...
Równie dobrze błędy które wykazał w modułach mogą być totalnie z kosmosu i nie mieć nic wspólnego ze stanem faktycznym.