Witam, po stronie kierowcy na nadkolu mam puszke z przekaznikami ale zadnego tam nie ma, od czego te przekazniki? (foto1). Po tej samej stronie w puszce z bezpiecznikami brakuje mi 2 przekazników(foto 2). Do podstawy filtra paliwa dochodza 2 przewody nie ma na nich napiecia jaka moze byc tego przyczyna? Ponadto dopatrzyłem sie u siebie takiego ustrojstwa z allegro,co to niby pomaga w odpalaniu, czy przez to obroty moga sie ciagle trzymac na poziomie 1000 ? Dziekuje z gory za pomoc
co do tej dodatkowej skrzynki na przekaźniki to coś mi się z TAXI kojarzy, a co do tych obrotów to całkiem możliwe że ustrojstwo się nie rozłącza dlatego taki efekt
lukas22bmw pisze:a na jakiej zasadzie to ustrojstwo działa? powoduje ze komputer ,,mysli'' ze silnik jest ciagle zimny i za kazdym razem załancza swiece?
To "ustrojstwo" swego czasu było omawiane w wielu wątkach.
Prąd w podgrzewaczu paliwa (podstawa filtra )będziesz miał jeżeli temperature max 3 st. c.oczywiście chodzi o temperature którą pokazuje termometr w aucie dopiero wtedy załączy podgrzewacz
specjal50 pisze:Prąd w podgrzewaczu paliwa (podstawa filtra )będziesz miał jeżeli temperature max 3 st. c.oczywiście chodzi o temperature którą pokazuje termometr w aucie dopiero wtedy załączy podgrzewacz
prad sprawdzałem gdy na zewnatrz było na minusie pozatym nie mam termometru w aucie, podejrzewam ze moze przez to cudo z allegro nie ma 12v na podgrzewaczu