witam panowie.. po wczorajszym wieczorze i dziesiejszych paru godzinach szukania w necie i na forum postanowilem zalozyc nowy temat (heh) mam nadzieje ze admin nie zablokuje go i ze dostane jednoznaczna odpowiedz bo w zadnym poscie na forum nie bylo zawartej tej informacju ktora mnie interesuje. A wiec,
moje autko to bmw e36 325 td.. padla mi pompa paliwowa ta w baku, czy tam kolo baku(nie orientuje sie jak jest i gdzie jest ulozona) i moje pytanie brzmi czy pompa z modelu e34 525 tds bedzie padowala do mojego 32t td ??
odrazu napisze ze sprawdzilem czy ona dziala w ten sposób- zciagnolem wezyk ktory dochodzi do filtra paliwa (tego ktory jest pod maska i z ktorego wezykiem paliwo idzie do pompy wtryskowej) i podlozylem tam zbiorniczek (pod wezyk) przekrecilem kluczykiem i nic.. wydaje mi sie ze powinno trysnac.. bylo to na cieplym silniku takze nie bylo grzania swiec wtedy a czytalem ze praca pompy jest sprzezona z grzaniem swiec, lecz mysle ze za kazdym razem powinno tryskac. dodam ze wczesniej mialem problem z tym ze ponizej 15 litrow autko juz nie odpalalo.. a ostatnio wogole.dlatego sie tym zajolem.
Dodano: Śro Mar 17, 2010 1:50 pm
nie pasuje ... mozna zamknac temat.
pompa paliwowa do e36 325 td
Moderator: Moderatorzy