Witam, znalazłem według mnie ciekawą ofertę, no i jeszcze trafiło się, że z tego samego miasta, aukcja jest od wczoraj, dzisiaj dzwoniłem do gościa u jestem umówiony z nim na 12.
http://allegro.pl/item1171130342_bmw_52 ... zacja.html
myślicie, że warta zainteresowania ?
Do ilu mogę próbować się targować?
[e34] BMW 524TD
Moderator: Moderatorzy
- raven_1983
- Ekspert

- Seria: E34
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525tds
- Rocznik: 1992
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Mazowieckie
[e34] BMW 524TD
"Bezwypadkowy"
A ja bym bardzo uważnie obejrzał prawy tył... klapa źle leży, na błotniku wyraźne znaki po polerowaniu...
Błotnik LT ma punkt... jakby ruda podjadała.
Do wymiany lewy halogen i uszczelka drzwi kierowcy.
A ja bym bardzo uważnie obejrzał prawy tył... klapa źle leży, na błotniku wyraźne znaki po polerowaniu...
Błotnik LT ma punkt... jakby ruda podjadała.
Do wymiany lewy halogen i uszczelka drzwi kierowcy.
[e34] BMW 524TD
Fakt, widać na błotniku znaki polerowania, maska dobrze leży może takie zdjęcie, halogen sprawny, sprawdzałem wszystkie światła, w silniku sucho, podobno były wycieki oleju i płynu od wspomagania, ale węże widać, że wymienione.
Gdzieniegdzie trzeba zrobić małe poprawki lakiernicze, ogólnie podoba mi się z tego co widziałem...'
Spodobały mi się siedzenia, są wygodne i co najważniejsze skóra nie jest poniszczona
Gdzieniegdzie trzeba zrobić małe poprawki lakiernicze, ogólnie podoba mi się z tego co widziałem...'
Spodobały mi się siedzenia, są wygodne i co najważniejsze skóra nie jest poniszczona
- raven_1983
- Ekspert

- Seria: E34
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525tds
- Rocznik: 1992
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Mazowieckie
[e34] BMW 524TD
Albo na zdjęciach w aukcji jest inne auto... albo masz bardzo niski poziom wymagań 
1. Klapa bagażnika (nie mylić z maską silnika) ewidentnie z lewej strony ma mniejszy odstęp, oraz lewa strona jest poniżej linii karoserii.
2. Skoro już wspomniałeś o masce to na zdjęciach również leży krzywo - patrząc od przodu, lewa strona poniżej linii karoserii a prawa powyżej.
Będąc w okolicy maski jeszcze pas przedni wygląda jak by oberwał kamieniem (na prawo od nerek)
3. Może kwestia zdjęcia... ale lewy halogen tj. ten po stronie kierowcy wygląda jak by miał zbite i nie obecne szkło.
4. Tutaj musiał by się wypowiedzieć posiadacz takiej kierownicy... jednak w mojej ocenie jej stan nijak nie pasuje do przebiegu auta.
1. Klapa bagażnika (nie mylić z maską silnika) ewidentnie z lewej strony ma mniejszy odstęp, oraz lewa strona jest poniżej linii karoserii.
2. Skoro już wspomniałeś o masce to na zdjęciach również leży krzywo - patrząc od przodu, lewa strona poniżej linii karoserii a prawa powyżej.
Będąc w okolicy maski jeszcze pas przedni wygląda jak by oberwał kamieniem (na prawo od nerek)
3. Może kwestia zdjęcia... ale lewy halogen tj. ten po stronie kierowcy wygląda jak by miał zbite i nie obecne szkło.
4. Tutaj musiał by się wypowiedzieć posiadacz takiej kierownicy... jednak w mojej ocenie jej stan nijak nie pasuje do przebiegu auta.