E39 - Przełożenie wyposażenia

Tematy związane z mechaniką, zawieszeniem, karoserią i innymi sprawami w pojazdach BMW (nie związane z silnikiem i nie pasujące do reszty działów).

Moderator: Moderatorzy

longer3c3f
Bywalec
Seria: E39
Nadwozie: Touring/Kombi
Model: 525tds
Rocznik: 1998
Skrzynia biegów: Automatyczna
Województwo: Lubelskie

Re: E39 - Przełożenie wyposażenia

Post autor: longer3c3f »

Wymontowałem sporo rzeczy :wink: boczki, siedzenia tylne i przednie . originalne radio , te styłu zmieniarki na płyty i nawigacja . A przyokazji góra plastików. :roll:
Problem zostaje z okablowaniem :roll: czy można przełożyć te wiązki to siedzeń i zmieniarki i paru innych rzeczy :?: :?: :?: bo wolał bym rozebrać pół auta i je po prostu przełożyć niż coś tram przecinać i na ryja splatać i kombinować :roll: :roll:

Rozumiem że idą dwie wiązki po lewej i po prawej na dole przy progach :wink:

Dodano: 30 Paź 2011 14:25

Pod siedzeniami mam prąd nawet takie same wtyczki :D wiec skórzane będą pasować :D Po rozkodowaniu win dowiedziałem się że miałęm w buni kierownice multifunkcyjną z fabrycznym radiem . :wink: odkryłem także że ktoś zmieniając kable do zwykłego radia wsadził mi wiązkę z e36 . ja chciałbym powrócić z małą różnicą do tego co było tylko chce wsadzic radio z wyświetlaczem takie co ma tv i nawigacje :) podejrzewam że da się zrobić ?? u dobrego elektryka ?? :wink:
Awatar użytkownika
siudek
Bywalec Wyjadacz
Seria: Szukam...
Nadwozie: Nie posiadam
Model: Nie mam
Rocznik: 1975
Skrzynia biegów: Nie mam
Województwo: Pomorskie
Kontakt:

Re: E39 - Przełożenie wyposażenia

Post autor: siudek »

Pewnie że się da, w końcu wszystko to to rozwiązania fabryczne. Kwestia dorwania kompletu części, wpięcia i zaprogramowania. :] Masz e39 z początku produkcji - nie wiem jak w tym wypadku, ale u mnie w e34 w zasadzie jest wszystko gotowe do doposażenia, tylko kupować gadżety i wpinać. W końcu to BMW, zatem golasy raczej rzadko wychodziły z salonu, jak ktoś chciał oszczędzić, ale nadal miał możliwość kupienia pakietu doposażenia zawsze.

Może byś tak uraczył nas kiedyś jakimiś fotkami z tych doposażeń, co? ;] Połączyłem posty. Pzdr.
siudek siudkowski

Było Mercedresa Wziąć... ;]
W kwestiach BMW nie pomagam na PW - od tego jest forum!
ODPOWIEDZ