http://www.ebay.pl/itm/RANGE-ROVER-2-5- ... 058wt_1163
takie cós znalazlem na ebaju
moze komus sie przyda
Cip tuning z czech
Moderator: Moderatorzy
- patryk1981
- Bywalec Gadulec
- Seria: Szukam...
- Nadwozie: Nie posiadam
- Model: Nie mam
- Rocznik: 2011
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Śląskie
Re: Cip tuning z czech
To sie nie uda, bo poco skoro Bagor robi takie cudne czipy,pozatym jestesmy Polakami i dajmy zarobic naszym a nie wspierac za miedzy, sam robie co moge ale za nic nie moge uzbierac na czipa od Bagora, moze kiedys, ciagle cos mi wyskoczy, ale tak to jest, dom i rodzina i zwykly Polak, czyli ja 
Audi A6 C5 rok 2000 - 1.8t - chip 200 HP
- kdawcewicz
- Bywalec
- Seria: E46
- Nadwozie: Touring/Kombi
- Model: 320d
- Rocznik: 2002
- Województwo: Mazowieckie
Kolego, zamiast się martwić o kasę, to pogadaj z Bagorem, to też człowiek, kiedyś myślałem, że to sporo kosztuje, ale pogadałem z Bagorkiem, dogadaliśmy się co do kaski i zrobił mi kosmos z mojego autka, miałem e39 525d oryginalnie 163KM (choć zazwyczaj mają ponad 170, moja 172KM), po ciężkiej pracy Bagorka rezultat niesamowity, opisałem to na inny forum... Próbowałem sie z 530d 192 czy coś tam koni, na odcinku 2km dostał w dupę o jakieś 50m i bez problemu wycisnęłem 250km/h. Autko sprzedałem i kupiłem coś mniejszego, ale tylko dla tego, że po nowym roku najprawdopodobniej zaparkuje w garażu E60 535d... obecnie mam 320d 150KM i też bym ją zmodyfikował u Bagora, ale to ma być autko dla mojej żony, więc i tak myśle o odłączeniu turbapatryk1981 pisze:To sie nie uda, bo poco skoro Bagor robi takie cudne czipy,pozatym jestesmy Polakami i dajmy zarobic naszym a nie wspierac za miedzy, sam robie co moge ale za nic nie moge uzbierac na czipa od Bagora, moze kiedys, ciagle cos mi wyskoczy, ale tak to jest, dom i rodzina i zwykly Polak, czyli ja
Molestuj Bagorka, rób "czipa
B ędziesz
M iał
W szystkie
F1 bez Robcia, to jak BMW z przednim napędem, wracaj kolego
M iał
W szystkie
F1 bez Robcia, to jak BMW z przednim napędem, wracaj kolego
- patryk1981
- Bywalec Gadulec
- Seria: Szukam...
- Nadwozie: Nie posiadam
- Model: Nie mam
- Rocznik: 2011
- Województwo: Śląskie
To jesli mozesz to prosze o ten numer na PW 
Audi A6 C5 rok 2000 - 1.8t - chip 200 HP
- taperson
- Bywalec
- Seria: Land Rover
- Nadwozie: SUV
- Model: RR P38a
- Rocznik: 2001
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Mazowieckie
jak najbardzje tez jestem tego zdania i na pewno jak skończę walkę z tym moim nieszczęsnym M51 to zamawiam u Bagora cipka.patryk1981 pisze:To sie nie uda, bo poco skoro Bagor robi takie cudne czipy,po za tym jesteśmy Polakami
podalm ten link jako ciekawostke raczej