Witam!
Mam pytanie, czy istnieje taka możliwość, że mam nastawnik od AUDI 80B4 TDI bo mój wygląda identycznie jak ten: http://allegro.pl/nastawnik-pompy-wtrys ... 25510.html i ma te same oznaczenia HDK 111 a nie znalazłem żadnego nastawnika do e34 o tych numerach. Auto jest z 1995r.
Problem z nastawnikiem 525TDS [e34]
Moderator: Moderatorzy
-
@ctiv
- Bywalec
- Seria: E34
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525tds
- Rocznik: 1994
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Dolnośląskie
Re: Problem z nastawnikiem 525TDS [e34]
nie rozumiem w czym tkwi problem? auto jezdzi? jesli tak to nei ma co sie martwic, w tym nastawniku co podales linka jest inna wtyczka niz w bmw. pewnie cos miales dlubane
Czym się różni kierowca BMW od kierowcy Volkswagena? Dla kierowcy BMW Hektor to mityczny królewicz Trojański zaś dla właściciela VW, hektor to pole za domem.
DIS i INPA jak by ktos chcial przeswietlic auto z okragla wtyka
W tym tkwi problem, ze auto właśnie nie jeździ. A potrzebuje szybko go zrobić i teraz nie wiem jaki nastawnik kupić. Lekko ponad rok temu nastawnik był wymieniany ale to przez mechanika i szukał on go ponad 3 miesiace zanim mi zrobił auto, dlatego próbuje teraz czegokolwiek się dowiedzieć żeby tyle to juz nie trwało.
-
@ctiv
- Bywalec
- Seria: E34
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525tds
- Rocznik: 1994
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Dolnośląskie
hmmm musial bys wypytac mechanika czy wymienil sam nastawnik czy jeszcze do tego grzebal cos w kabelkach, najlepiej bedzie jak kupisz taki jaki jest wsadzony i na ktorym auto jezdzilo
Czym się różni kierowca BMW od kierowcy Volkswagena? Dla kierowcy BMW Hektor to mityczny królewicz Trojański zaś dla właściciela VW, hektor to pole za domem.
- patryk1981
- Bywalec Gadulec
- Seria: Szukam...
- Nadwozie: Nie posiadam
- Model: Nie mam
- Rocznik: 2011
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Śląskie
Mam nastawnik HDK z bmw,sprawny auto mi paliło i śmigało na nim ,za 140 plus poczta mogę odsprzedać 
Audi A6 C5 rok 2000 - 1.8t - chip 200 HP