[E34] kable i przelacznik niewiadomego celu
Moderator: Moderatorzy
[E34] kable i przelacznik niewiadomego celu
Witam, pod kierownica z lewej strony mam taki malutki przycisk ktorego zastosowania nie moge dojść, do czego moze sluzyc ? maly, srebrny na bloku plastikowym pod kierownica
druga sprawa to kable wystające z tyłu, z plastiku ktory znajduje sie na srodku, miedzy siedzeniami przednimi, z tyłu wystają dwa kable, do czego moga sluzyc ?
serdecznie pozdrawiam
druga sprawa to kable wystające z tyłu, z plastiku ktory znajduje sie na srodku, miedzy siedzeniami przednimi, z tyłu wystają dwa kable, do czego moga sluzyc ?
serdecznie pozdrawiam
Sprawdz czy na tych kablach jest napięcie, możliwe że ktoś sobie pociągnął np. do zasilania radia CB, ja właśnie tak chce zrobić.
Ten mały przycisk może być od programowania centralki alarmowej.
Ten mały przycisk może być od programowania centralki alarmowej.
Mój TOURING: http://beemka-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=31358
MTOCYKLOWY OFF_ROAD
www.enduro-adventure.com
www.africatwin.com.pl
MTOCYKLOWY OFF_ROAD
www.enduro-adventure.com
www.africatwin.com.pl
dzieki za odzew 
ukryty anty-zaplon.. no tak w sumie niby logiczne rozumowanie tylko szkoda ze samochod zapala bez dotykania tego guziczka.. samochod przyjechal tak z holandii i nie jestem w stanie dojsc czym sie wlasciciel kierowal bo to raczej seryjne wyposazenie nie jest
co do kabli - nie mają napięcia, powie mi ktos czy w tych e34 montowane byly gniazda 12V w tamtym miejscu ? moze to pozostalosci po czyms takim? sam nie wiem..
gdyby ktoś wiedział albo posiadal taki sam guziczek bądź kable prosze o odzew, pozdro
ukryty anty-zaplon.. no tak w sumie niby logiczne rozumowanie tylko szkoda ze samochod zapala bez dotykania tego guziczka.. samochod przyjechal tak z holandii i nie jestem w stanie dojsc czym sie wlasciciel kierowal bo to raczej seryjne wyposazenie nie jest
co do kabli - nie mają napięcia, powie mi ktos czy w tych e34 montowane byly gniazda 12V w tamtym miejscu ? moze to pozostalosci po czyms takim? sam nie wiem..
gdyby ktoś wiedział albo posiadal taki sam guziczek bądź kable prosze o odzew, pozdro
- Jawor
- Administrator

- Seria: E90-93
- Nadwozie: Touring/Kombi
- Model: 320d
- Rocznik: 2010
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Pomorskie
- Kontakt:
To może to jakaś taksa z demobilu?
Taksówkarskie Omegi A miały seryjnie montowany guzik pod kierownicą tak aby można go było wcisnąć kolanem, wtedy klakson wył z określoną częstotliwością.
Taksówkarskie Omegi A miały seryjnie montowany guzik pod kierownicą tak aby można go było wcisnąć kolanem, wtedy klakson wył z określoną częstotliwością.
bmw-inpa.pl
Powrót do korzeni: e34 Ponton
Moje byłe:
Zobacz moją… zieloną… ropuchę!
Rodzinkę wożę 318d
Powrót do korzeni: e34 Ponton
Moje byłe:
Zobacz moją… zieloną… ropuchę!
Rodzinkę wożę 318d
a przytrzymaj go przez kilka sekund i sprawdz czy centralka alarmu piknie.
Mój TOURING: http://beemka-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=31358
MTOCYKLOWY OFF_ROAD
www.enduro-adventure.com
www.africatwin.com.pl
MTOCYKLOWY OFF_ROAD
www.enduro-adventure.com
www.africatwin.com.pl
-
ANDRU
- Bywalec
- Seria: E34
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525td
- Rocznik: 1995
- Województwo: Wielkopolskie
A najlepiej to popros oto swojego najwiekszego wroga i odejdz na bezpieczna odleglosc wrazie by sie okazalo ze ten guzior jest do samodestrukcji auta.KML pisze:a przytrzymaj go przez kilka sekund i sprawdz czy centralka alarmu piknie.
A tak powaznie to nic innego Ci nie pozostaje jak zdiagnozowanie tego samemu dostajac sie do guziora.
Pamietaj tylko podzielic sie z nami wszelkimi informacjami na temat tego czegos.Pozdro
-
Grabarz
- Bywalec
- Model: 525tds
- Rocznik: 1992
- Województwo: Dolnośląskie
a panowie mam zapytanko:P jestem tutaj nowy i nie wiem czy jest jakis temat do przywitania sie z innymi urzydkownikami wiec jak cos to poprawcie mnie:D
a wiec mam dwa pytania do czego jest przycisk na kratce nawiewu z przodu zaraz pod szyba taki maly czerwony i mam jeszcze jeden przelacznik ktory nie dziala pod oprawka lewarka taki maly metalowy pstryczek wiecie moze cos na ten temat? z gory dzieki
a wiec mam dwa pytania do czego jest przycisk na kratce nawiewu z przodu zaraz pod szyba taki maly czerwony i mam jeszcze jeden przelacznik ktory nie dziala pod oprawka lewarka taki maly metalowy pstryczek wiecie moze cos na ten temat? z gory dzieki
-
ANDRU
- Bywalec
- Model: 525td
- Województwo: Wielkopolskie
To na podszybiu to nie guzik tylko czyjnik fal radiowych od pilota alarmu a ten drugi pstryczek to mozliwe ze jakis samorodczy patent.Jak masz foto tego pstryka to moze uda sie dojsc co to takiego.Grabarz pisze:a panowie mam zapytanko:P jestem tutaj nowy i nie wiem czy jest jakis temat do przywitania sie z innymi urzydkownikami wiec jak cos to poprawcie mnie:D
-
tomek_olecko
- Bywalec
- Seria: E36
- Model: 318tds
- Województwo: Warmińsko-mazurskie