2 BIEG

Tematy ogólne dotyczące silnika i przeniesienia napędu (sprzęgło, skrzynia, wał, most).

Moderator: Moderatorzy

Klanik
Bywalec

2 BIEG

Post autor: Klanik »

NO PROBLEM JEST W TYM IZ BYL WYMIENIONY NASTAWNIK I TAKA ELEKTRONIKA CO JEST NAD FILTREM PALIWA NIE WIEM JAK TO SIE NAZYWA ALE PO TYCH WYMIANACH I PO KASOWANIU BLEDÓW NA DWOJCE WKRECA SIE ŁADNIE DO 60KM/H LECZ PO PRZEKROCZENIU 60 OBROTY IDA DALEJ POWYZEJ 3,5 TYSIACA A WSKAZÓWKA PREDKOSCIOMIERZA POWOLUTKU ZBLIZA SIE DO 70 . PRZED NAPRAWA JAK DOBRZE PAMIETAM DO 80 WKRECAL SIE IDEALNIE A TERAZ TAKI OSPAŁY JEST NA KOLEJNYCH BIEGACH JEST IDEALNIE CO TO MOZE BYC ZE TAK JEST NA DWOJCE PROSZE O JAKAS POMOC .

Ps. GDBYM NARUSZYŁ REGULAMIN SORRY JESTEM TU SWIEZY A TDS MAM OD 2 LAT EXTRA AUTO :mrgreen:

[ Dodano: Sro Gru 03, 2008 6:42 pm ]
NO PROSZE NIECH KTOS MI ODPOWIE NA TEN TEMAT BO NIE CHCEM SIE SFRAJEROWAC U MECHANIKA DZIEKI
tomek_olecko
Bywalec
Seria: E36
Nadwozie: Sedan/Limuzyna
Model: 318tds
Rocznik: 1995
Skrzynia biegów: Manualna
Województwo: Warmińsko-mazurskie

Post autor: tomek_olecko »

wyglada jakby silnik nie dostawal wystarczajacej ilosci ropy na wyzszych obrotach, moze byc to wina zle ustawionego nastawnika (tak mi sie wydaje), sprawdzales tez czy filtr paliwa nie jest zatkany? i sprawdz wszystkie wezyki podcisnieniowe czy sa na swoim miejscu
;>
Klanik
Bywalec

Post autor: Klanik »

filtr nowy wszystkkie kable przeczyszczone ale dzis depnołem nia na prostej szla 200 ale musialem juz chamowac bo droga sie konczyla sadze ze to tylko moje jakies zwidy z ta dwojka ale dzieki za podpowiedz pozdrawiam
ODPOWIEDZ