NO PROBLEM JEST W TYM IZ BYL WYMIENIONY NASTAWNIK I TAKA ELEKTRONIKA CO JEST NAD FILTREM PALIWA NIE WIEM JAK TO SIE NAZYWA ALE PO TYCH WYMIANACH I PO KASOWANIU BLEDÓW NA DWOJCE WKRECA SIE ŁADNIE DO 60KM/H LECZ PO PRZEKROCZENIU 60 OBROTY IDA DALEJ POWYZEJ 3,5 TYSIACA A WSKAZÓWKA PREDKOSCIOMIERZA POWOLUTKU ZBLIZA SIE DO 70 . PRZED NAPRAWA JAK DOBRZE PAMIETAM DO 80 WKRECAL SIE IDEALNIE A TERAZ TAKI OSPAŁY JEST NA KOLEJNYCH BIEGACH JEST IDEALNIE CO TO MOZE BYC ZE TAK JEST NA DWOJCE PROSZE O JAKAS POMOC .
Ps. GDBYM NARUSZYŁ REGULAMIN SORRY JESTEM TU SWIEZY A TDS MAM OD 2 LAT EXTRA AUTO
[ Dodano: Sro Gru 03, 2008 6:42 pm ]
NO PROSZE NIECH KTOS MI ODPOWIE NA TEN TEMAT BO NIE CHCEM SIE SFRAJEROWAC U MECHANIKA DZIEKI
wyglada jakby silnik nie dostawal wystarczajacej ilosci ropy na wyzszych obrotach, moze byc to wina zle ustawionego nastawnika (tak mi sie wydaje), sprawdzales tez czy filtr paliwa nie jest zatkany? i sprawdz wszystkie wezyki podcisnieniowe czy sa na swoim miejscu
filtr nowy wszystkkie kable przeczyszczone ale dzis depnołem nia na prostej szla 200 ale musialem juz chamowac bo droga sie konczyla sadze ze to tylko moje jakies zwidy z ta dwojka ale dzieki za podpowiedz pozdrawiam