[E34] 525 tds 94 pompka paliwa demontaż ????

Tematy ogólne dotyczące silnika i przeniesienia napędu (sprzęgło, skrzynia, wał, most).

Moderator: Moderatorzy

łasuch
Świeżak
Świeżak

[E34] 525 tds 94 pompka paliwa demontaż ????

Post autor: Å‚asuch »

witam mam takie pytanko jak wiadomo pompka paliwa (ta w zbiorniku) jest zamontowana w koszyku który jest zamontowany w drugim koszyku... i własnie chciałem wyjąc ten drugi koszyk bo już go odpiąłem od zbiornika ale nie wiem jak to cudo wyjąc bo przez dziurę od czujnika poziomu paliwa nie chce się zmieścić a jakoś go tam niemcy zamontowali che to sprawdzić bo pompka działa i to na oko dość dobrze a na filtrze mam słabe ciśnienie, pompka ma przelew czy coś w tym stylu zakończone zwężką (tak to na oko wygląda )własnie znajdującą sie pod tym koszykiem i chce sprawdzić na stole czy tam wszystko jest oki czy nie wali mi ciśnienie bokiem. jak sprawdzałem samą pompkę dopóki nie zatkąłem przelewu leciało jak krew z nosa jak go przytrzymałem palcem to potem musiałem iść zmienić ubranie :| moja bunia ma małe anomalie a że teraz stoi w garażu mam czas na sprawdzenie wszystkiego, chcę to zrobić zanim się udam do mechesa, żeby mi żadnej ciemnoty nie wciskał i z kieszeni ciągnął. z góry dzięki za pomoc :)
ODPOWIEDZ