Witam,mam pytanie odnosnie przycisku na panelu klimatronika,chodzi o przyciskz prawej strony z dwoma kolkami ze strzałek w jednym kolku jest w srodku literka A.Jakie zadanie spełnia ten przycisk,jak go wcisne zaswieca sie tez lampka i słychac jak nadmuch inaczej chodzi.pozd.
Chyba jest to zasysanie powietrza albo z auta albo z zewnątrz , i chyba trzecia opcja to automat który nie wpuszcza do wnętrza kabiny spalin i takich tam , bynajmniej tak sobie wymyśliłem bo też miałem z tym problem jeżeli się mylę to proszę o podpowiedź kolegów.
waldek pisze:Witam,mam pytanie odnosnie przycisku na panelu klimatronika,chodzi o przyciskz prawej strony z dwoma kolkami ze strzałek w jednym kolku jest w srodku literka A.Jakie zadanie spełnia ten przycisk,jak go wcisne zaswieca sie tez lampka i słychac jak nadmuch inaczej chodzi.pozd.
Literka A w kołku świeci lewa lampka po wykryciu zanieczyszczeń w powietrzu odcinany jest jego napływ i powietrze krąży w obiegu zamkniętym. Samo kółko prawa lampka napływ powietrza z zewnątrz jest stale odcięty.
dzieki wszystkim za info.
ZBYCH I CO Z TEGO LINKA WYNIKA?
Czyli jak dobrze rozumuje ta funkcja załancza sie automatycznie?np.jade sobie droga wjezdzam w dym,czy cos podobnego i zalancza sie automatycznie ?pozd.