witam
wczoraj chcialem sobie ustawic, poprawic lusterka, i tu moje zdziwienie, lewe dziala idelanie, a w prawym silniczek nawet nie bukrnie .... slychac tylko pukanie przekaznika .... zdziwilem sie bo pare dni temu wszystko bylo ok. sprawdzilem bezpiecznik - jest ok - chyba ze kazde lustro ma swoj oddzielny - w skrzynce bezpiecznikow jest tylko pozycja - spiegelverlagerung - ustawienie lusterek. sprawdzilem wklad tego prawego lusterka i jest cieply, wiec prad powinien byc. jak myslicie - co sprawdzic jeszcze ??
[E36] lusterko prawe - nie dziala ustawianie
Moderator: Moderatorzy
- marcellchen
- Bywalec Gadulec
- Seria: E39
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Rocznik: 1998
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Podlaskie
- Marciino
- Bywalec Gadulec
- Seria: Szukam...
- Nadwozie: _
- Model: Nie mam
- Rocznik: 1994
- Skrzynia biegów: Nie mam
- Województwo: Mazowieckie
Trochę odkopię temat
Witam
Mam ten sam problem z prawym lusterkiem, z tym że moje pytanie brzmi jak się dostać do środka tego prawego lusterka w e34, w wersji która ma głośniki wysoko-tonowe w desce a nie przy lusterkach.. trzeba wyjąć szkiełko? zdjąć osłonę z tyłu?? U mnie ani tak ani tak, a na siłę to tylko więcej kosztów sobie narobię jeszcze.
Witam
Mam ten sam problem z prawym lusterkiem, z tym że moje pytanie brzmi jak się dostać do środka tego prawego lusterka w e34, w wersji która ma głośniki wysoko-tonowe w desce a nie przy lusterkach.. trzeba wyjąć szkiełko? zdjąć osłonę z tyłu?? U mnie ani tak ani tak, a na siłę to tylko więcej kosztów sobie narobię jeszcze.