Mogłby ktoś podrzucic fotki jak wygląda E36 Compact obniżony o 40/40 ? Mogą byc inne byle by podobne np. 40/30 etc. (pierwsza liczba to przód a druga tył, tak ?)
Chciałbym zapodać do swojej bemy taki zestaw i zastanawiam sie jak to bedzie wyglądac
I czy bez problemu na oryginalnych amorkach wsadziłbym takie spreżyny z na 16" 205/55 ? Felgi chciałļym BBSy z e36, trzeba po takim obniżeniu ustawiać zbieżność ?
Daj sobie spokój, chyba że chcesz wymieniać miskę olejową po rozwaleniu jej o jakiś kamień lub krawężnik ! Samo założenie felg 16' to dobry wybór i najlepiej opony 205/55/16. Zadnej zbiezności nie musisz ustawiać, pozdro
Ja po poprzednim wlascicielu mam zrobione tak ze z tylu siedzi ladnie a z przodu wyzej (ale nie jakos specjalnie wysoko). Masakry nie ma ale na piaskowych drogach kamien wielkosci piesci juz strach okraczyc a w miescie lezacy policjant tez potrafi dac cie we zniaki. Jak bede zakladal nowy zawias to wysokosc seryjna a moze nalezaloby nawet nico wyzej ale wtedy byloby brzydko. Co do felg to mam takie o jakich pisze bogacki-ant i oponki tez. Jezdzi sie spoko chociaz slyszalem ze na 195 jest odczuwalnie lepiej. Uwazam ze 205 to dobry rozmiar i nie probowalbym wiekszego. Felg szukaj oryginalow, pewnie po allegro bedziesz szperal to tym atrakcyjnie wygladajacym nowkom w niskich cenach nawet sie nie przygladaj. Bedziesz je prostowal czesto. Ja mam malo atrakcyjny wzor ale nie kombinuje bo mozna na tym glownie stracic.