czujnik cisnienia E36

Tematy ogólne dotyczące silnika i przeniesienia napędu (sprzęgło, skrzynia, wał, most).

Moderator: Moderatorzy

Krakus998
Świeżak
Świeżak

czujnik cisnienia E36

Post autor: Krakus998 »

Witam. posiadam bmw E36 2,5td 93r i chcialbym sie dowiedziec jaka role pelni czujnik i jak sie nazywa ten ktory jest umieszczony przy filtrze paliwa i do niego przylaczany przewod gumowy ktory biegnie do kolektora ssacego. jak sprawdzic czy jest dobry? prosze o odpowiedz .Darek
Awatar użytkownika
rexman
Bywalec Wyjadacz
Seria: E81-88
Nadwozie: Compact/Hatchback
Model: Nie mam
Rocznik: 2005
Skrzynia biegów: Manualna
Województwo: Poza Polską
Kontakt:

czujnik cisnienia E36

Post autor: rexman »

Witaj! :D
Tuż pod logo naszego forum znajdziesz słowo "szukaj". Po wpisaniu w odpowiednie pole interesującego zagadnienia, powinieneś znależć odpowiedż.
Często przewijają się na forum te wątki. Oj nie chciało się przeczytać regulaminu, nie chciało... :cry:
Powodzenia! :wink:
xtronets
Bywalec
Seria: E36
Nadwozie: Touring/Kombi
Model: 318tds
Rocznik: 1996
Województwo: Śląskie

Re: czujnik cisnienia E36

Post autor: xtronets »

Jak ten czujnik "mapsensor" jest niesprawny to auto wogule nie idzie na pewno byś to odczuł bo wtedy auto idzie jak pod górkę z przyczepą kempingową.

Rexman obserwuje jakis czas twoje posty i nic nie wnoszą poza zbędnymi Off topami , zajmij się robotą kolego a nie nabijaniem sobie postów.
Obrazek
Krakus998
Świeżak
Świeżak

czujnik cisnienia E36

Post autor: Krakus998 »

dziekuje za odpowiedz.co do postow jest to moj pierwszy post.
Awatar użytkownika
rexman
Bywalec Wyjadacz
Seria: E81-88
Nadwozie: Compact/Hatchback
Model: Nie mam
Rocznik: 2005
Województwo: Poza Polską
Kontakt:

Re: czujnik cisnienia E36

Post autor: rexman »

xtronets pisze:Jak ten czujnik "mapsensor" jest niesprawny to auto wogule nie idzie na pewno byś to odczuł bo wtedy auto idzie jak pod górkę z przyczepą kempingową.

Rexman obserwuje jakis czas twoje posty i nic nie wnoszą poza zbędnymi Off topami , zajmij się robotą kolego a nie nabijaniem sobie postów.

Nie mydl oczu nabijaniem postów, bo mam ich dość. Staram się tylko eliminować tematy, które już były. 8)
Rolą moderatorów nie jest przypodobać się komuś.

Natomiast jak komuś zależy na czasie i nie ma czasu czytać forum (korzystać z wyszukiwarki), to najlepiej na warsztat jechać.

xtronets, wdając się w pisanie odpowiedzi w tutejszym temacie, widać że też niewiele czasu poświęcasz na czytanie naszego forum. Proponuję pomijać moje posty jeśli Ci nie pasują, a poczytać archiwum.
ODPOWIEDZ