Zamontowalem pompe ,zastosowalem sciagacz,wpasowalem klin ,poskrecalem calosc nie podinalem wtryskow bo chcialem odpowietrzyc ,rozladowalem caly aku a z przewodow ani kropli nie mowie juz o odpaleniu bo wiadomo.
Pompa ma te same numery 994 ,na zaworku w pompie po zaplonie jest prad sprawdzilem , jedno jest pewne bez paliwa nie odpali,czy mozliwe ze imo blokuje czy co ,nowa pompa ma te same numery czyli 994 i hdk nastawnik ,nowa jest z omegi ale to chyba nie ma znaczenia ,mowie odrazu kompa nie mam .
Teraz nie wiem oco tu chodzi przestalem to kumac 'bo powinno dzialac a nie dziala .
Jawor szukalem i nic mondrego nie znalazlem
Podpowiecie cos ,jest jakie imo czy co ,przecierz to te same pompy ,wsadzilem stara i paliwo leci a z nowej nie kurde
Panowie tak latam po necie i lukam ,czy nastawniki z omegi roznily sie czym od bmw bo ludzie dziwne cuda pisza ,bo jak xos to zapodam nastawnik z mojej starej jesli to ma pomuc. Jeszcze jedno pytanie ,,czy nastawnik z omegi moze miec jakies inne imo ? Tzn.czt nap. Kod jest zapisany z roznica o jedna cyfe ,czy sa takie same '' zamienne '' ??