juz robił głowice....carl0s pisze:czapa w górę - albo uszczelka, albo głowica. Innej opcji raczej tutaj bym się nie doszukiwał.
ciekaw jestem jak sie zakonczyła historia.... ja mam tak samo od kilku dni....
Moderator: Moderatorzy
juz robił głowice....carl0s pisze:czapa w górę - albo uszczelka, albo głowica. Innej opcji raczej tutaj bym się nie doszukiwał.

w jaki sposób będziesz to sprawdzał ??Lord Lukasz pisze:sprawdze czy spaliny są w płynie

termostat wyjęty, pompa git, węże git, chłodnica drożna, wężę tez drożne, korek nowy, zbiorniczek wyczyszczony etc... i KIBEL JESTJawor pisze:Pompa, termostat, drożność przelewu etc.
Bez urazy, ale wałkowane do znudzenia.

poważnie ?????mare36ks pisze:jak glowica to nie z tysiaczka tylko z poltora conajmniej za regenenrowana

jak głowica to pisz pw mam dwie sprawne jc.Daro_E39 pisze:poważnie ?????mare36ks pisze:jak glowica to nie z tysiaczka tylko z poltora conajmniej za regenenrowana![]()
phe![]()
w takim razie tadeusz idzie na części

ale auto sie nie grzeje tylko cisnienie robi się duże... te gamonie w warsztatach w wawie nie mają pojęcia.... nie wiedzą o jaki mi testy chodzi....Jawor pisze:Najpierw zrób ten test na obecność spalin w płynie i będzie wiadomo co i jak.
Poza ty, chłodnica oprócz tego że drożna to musi mieć jeszcze czyste lamelki żeby miała jak chłodzić.